Burak'a o kadar ağzının suyumu akıtıyorsun ama dizisini izleyip desteklemekten bile acizsin yazık.ssHiçbiri.
Burak'a o kadar ağzının suyumu akıtıyorsun ama dizisini izleyip desteklemekten bile acizsin yazık.ssHiçbiri.
Her beğendiğimiz kişinin dizisini izleyeceğiz diye bir şey olsaydı, ağzının suyunun aktığı Burcu ecünnüsünün dizisini ikinci bölümde bırakmazdın, yine kendinle çelişiyorsun.Burak'a o kadar ağzının suyumu akıtıyorsun ama dizisini izleyip desteklemekten bile acizsin yazık.ss
Oysa dizi de güzel ama senin kalite düşmanlığını yine unuttum. Güzel işleri kaçırıp Elma, Çukurova gibi paçoz dizilere kendini hapsetmen trajikomik.Her beğendiğimiz kişinin dizisini izleyeceğiz diye bir şey olsaydı, ağzının suyunun aktığı Burcu ecünnüsünün dizisini ikinci bölümde bırakmazdın, yine kendinle çelişiyorsun.
Ben ne diyorum sen ne diyorsun, sadece işine gelen yere cevap vermişsin.Oysa dizi de güzel ama senin kalite düşmanlığını yine unuttum. Güzel işleri kaçırıp Elma, Çukurova gibi paçoz dizilere kendini hapsetmen trajikomik.
Beğeneceğim bir şey yok ki.Ne oldu beğenemedin mi
Melis varBeğeneceğim bir şey yok ki.
Sen ne anlarsın zaten
Esas sen ne anlarsın ayran gönüllü.Sen ne anlarsın zaten