Popülarite değil KALİTE. Popülerliğin abartılışını görmek için B grubuna bakabilirsin.Yine popülarite kazandı maalesef. Oyum Gönül Dağı için her şeye rağmen.
Popülarite değil KALİTE. Popülerliğin abartılışını görmek için B grubuna bakabilirsin.Yine popülarite kazandı maalesef. Oyum Gönül Dağı için her şeye rağmen.
Ona baktım hak eden kazanıyorPopülarite değil KALİTE. Popülerliğin abartılışını görmek için B grubuna bakabilirsin.
Rakip dizinin sopası yok, bir bakmışsın geçilmiş.29 Temmuz 2021 Gönül Dağı'nın Bir Başkadır'a karşı yarıştığı bir ankette 9 oy alması skandalı...
Gönül Dağı
Gönül Dağı
Gönül Dağı
2020-2021 senesinin benim için en iyi dizisi Gönül Dağı olmuştur. Gerek duygusal, gerekse komik sahneleri ile beni ekrana bağlamıştır.
- Gönül Dağı | TRT 1
Gönül Dağı
Yine popülarite kazandı maalesef. Oyum Gönül Dağı için her şeye rağmen.
Oyların Gavur tarafıyla ...Gönül Dağı
@emreemreu ile dalga geçiyordum ben sonuçlara bak diye ama maç dönmüş resmenOyların Gavur tarafıyla ...
8 de kapanır , 18 de@emreemreu ile dalga geçiyordum ben sonuçlara bak diye ama maç dönmüş resmen
Toplattırma şimdi bana, Gönül Dağı fanlarını foruma.@emreemreu ile dalga geçiyordum ben sonuçlara bak diye ama maç dönmüş resmen
Dolmuşçu Sefer gibi tüm köyü arkamıza alırız.Toplattırma şimdi bana, Gönül Dağı fanlarını foruma.
Rakip dizinin sopası yok, bir bakmışsın geçilmiş.
Görselle sen mi oynadın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?