Popülarite değil KALİTE. Popülerliğin abartılışını görmek için B grubuna bakabilirsin.Yine popülarite kazandı maalesef. Oyum Gönül Dağı için her şeye rağmen.
Popülarite değil KALİTE. Popülerliğin abartılışını görmek için B grubuna bakabilirsin.Yine popülarite kazandı maalesef. Oyum Gönül Dağı için her şeye rağmen.
Ona baktım hak eden kazanıyorPopülarite değil KALİTE. Popülerliğin abartılışını görmek için B grubuna bakabilirsin.
Rakip dizinin sopası yok, bir bakmışsın geçilmiş.29 Temmuz 2021 Gönül Dağı'nın Bir Başkadır'a karşı yarıştığı bir ankette 9 oy alması skandalı...
Gönül Dağı
Gönül Dağı
Gönül Dağı
2020-2021 senesinin benim için en iyi dizisi Gönül Dağı olmuştur. Gerek duygusal, gerekse komik sahneleri ile beni ekrana bağlamıştır.
- Gönül Dağı | TRT 1
Gönül Dağı
Yine popülarite kazandı maalesef. Oyum Gönül Dağı için her şeye rağmen.
Oyların Gavur tarafıyla ...Gönül Dağı
@Tolstoyevski vermemiş oy ama.Oyların Gavur tarafıyla ...
@emreemreu ile dalga geçiyordum ben sonuçlara bak diye ama maç dönmüş resmenOyların Gavur tarafıyla ...
8 de kapanır , 18 de@emreemreu ile dalga geçiyordum ben sonuçlara bak diye ama maç dönmüş resmen
Toplattırma şimdi bana, Gönül Dağı fanlarını foruma.@emreemreu ile dalga geçiyordum ben sonuçlara bak diye ama maç dönmüş resmen
Dolmuşçu Sefer gibi tüm köyü arkamıza alırız. @TolstoyevskiToplattırma şimdi bana, Gönül Dağı fanlarını foruma.
Rakip dizinin sopası yok, bir bakmışsın geçilmiş.
Görselle sen mi oynadın?