İlk sen başlattın ben de Babil'i izlemeyi düşünüyordum o yüzden destek verecemBu mu senin farkın ?
İlk sen başlattın ben de Babil'i izlemeyi düşünüyordum o yüzden destek verecemBu mu senin farkın ?
Eminim öyledirİlk sen başlattın ben de Babil'i izlemeyi düşünüyordum o yüzden destek verecem
Niye böyle üstüme gittiğini anladım ve istediğini yapmayacağım.@Aserat Atiye her türlü kazandı. Mümkün değil artık Babil’i de yener...
Sana bu yorumu hiç yakıştıramadım kotkafa...Halkın sesiyimBeren Saat hattına oy almış isminde meymenet yok kesin tecavüze uğruyordur burada da
+1Atiye her türlü alır belli ki.
İzleyeni çok oldu kimsenin Beren hatrına oy verdiğini düşünmüyorum. Dizinin ne kadar kaliteli olduğu gerçeği var. Yok 8 bölümmüş, yok öyleymiş şöyleymiş geçin bunları.
Atiye her türlü alır belli ki.
İzleyeni çok oldu kimsenin Beren hatrına oy verdiğini düşünmüyorum. Dizinin ne kadar kaliteli olduğu gerçeği var. Yok 8 bölümmüş, yok öyleymiş şöyleymiş geçin bunları.
Bölümler kaç dakika?
45-50 dakika ortalama.Bölümler kaç dakika?
Yarın start vereyimde finalde rahat rahat destek vereyim
Babil kazanmasın ki rakibi burdan kim olsa kazanmaz Babil
Türk dizilerin 1/3'ü kadar işte.Bölümler kaç dakika?
Yarın start vereyimde finalde rahat rahat destek vereyim
Babil kazanmasın ki rakibi burdan kim olsa kazanmaz Babil
Her girdiğimde fark 1 azalıyor. Bir daha girmemeye çalışacağım.Wawwww Fenaaaa Burasıııı @Aserat 😱
İkiside aynı dönemde vizyona girdi diyebiliriz.Her girdiğimde fark 1 azalıyor. Bir daha girmemeye çalışacağım.
Yaaaa o kadar kötüyse niye oy verdin be kardeşiiimİki tane leş ötesi dizi arasındaki rekabete bakhangisi daha kötü onu mu seçiyoruz
Atiye bir tık daha az kötü o yüzden ona verdimYaaaa o kadar kötüyse niye oy verdin be kardeşiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?