İlk sen başlattın ben de Babil'i izlemeyi düşünüyordum o yüzden destek verecemBu mu senin farkın ?
İlk sen başlattın ben de Babil'i izlemeyi düşünüyordum o yüzden destek verecemBu mu senin farkın ?
Eminim öyledirİlk sen başlattın ben de Babil'i izlemeyi düşünüyordum o yüzden destek verecem
Niye böyle üstüme gittiğini anladım ve istediğini yapmayacağım.@Aserat Atiye her türlü kazandı. Mümkün değil artık Babil’i de yener...
Sana bu yorumu hiç yakıştıramadım kotkafa...Halkın sesiyim Beren Saat hattına oy almış isminde meymenet yok kesin tecavüze uğruyordur burada da
+1Atiye her türlü alır belli ki.
İzleyeni çok oldu kimsenin Beren hatrına oy verdiğini düşünmüyorum. Dizinin ne kadar kaliteli olduğu gerçeği var. Yok 8 bölümmüş, yok öyleymiş şöyleymiş geçin bunları.
Atiye her türlü alır belli ki.
İzleyeni çok oldu kimsenin Beren hatrına oy verdiğini düşünmüyorum. Dizinin ne kadar kaliteli olduğu gerçeği var. Yok 8 bölümmüş, yok öyleymiş şöyleymiş geçin bunları.
Bölümler kaç dakika?
45-50 dakika ortalama.Bölümler kaç dakika?
Yarın start vereyimde finalde rahat rahat destek vereyim
Babil kazanmasın ki rakibi burdan kim olsa kazanmaz Babil
Türk dizilerin 1/3'ü kadar işte.Bölümler kaç dakika?
Yarın start vereyimde finalde rahat rahat destek vereyim
Babil kazanmasın ki rakibi burdan kim olsa kazanmaz Babil
Her girdiğimde fark 1 azalıyor. Bir daha girmemeye çalışacağım.Wawwww Fenaaaa Burasıııı @Aserat 😱
İkiside aynı dönemde vizyona girdi diyebiliriz.Her girdiğimde fark 1 azalıyor. Bir daha girmemeye çalışacağım.
Yaaaa o kadar kötüyse niye oy verdin be kardeşiiimİki tane leş ötesi dizi arasındaki rekabete bak hangisi daha kötü onu mu seçiyoruz
Atiye bir tık daha az kötü o yüzden ona verdimYaaaa o kadar kötüyse niye oy verdin be kardeşiiim