Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerineNiye vereyim be rakibe.Hazır gelmişken A ve B gruplarına da oy ver ne kadar çok kişi oylarsa o kadar iyi.
![]()
Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerineNiye vereyim be rakibe.Hazır gelmişken A ve B gruplarına da oy ver ne kadar çok kişi oylarsa o kadar iyi.
![]()
Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerine![]()
Of ver işte dede dediğin adaletli olur.Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerine![]()
Z kuşağina böyle yapıcaksın. Onlar gibi davranıcaksın ki öğrensinlerOf ver işte dede dediğin adaletli olur.![]()
Yalnız senin de BZÇ'ye oy vermen
Benim oy vermeme ihtimalimi nasıl düşünürsün 😱 etkinlikteki favori 2 dizimden biriYalnız senin de BZÇ'ye oy vermen![]()
2.sezondan sonra bırakmiştin son bölümlere doğru işte yeniden izliyor gibiydinBenim oy vermeme ihtimalimi nasıl düşünürsün 😱 etkinlikteki favori 2 dizimden biri![]()
Arada bıraksamda gönül bağım var2.sezondan sonra bırakmiştin son bölümlere doğru işte yeniden izliyor gibiydin![]()
Geri döndğümde yorumlarda yalnız bırakma da naparsan yapArada bıraksamda gönül bağım var
Ekranda 3 saat diziler beni yoruyor artık
Final olana kadar kısa kısa videolarla idare ederim ve arada TV'den izlerim. Bazı bölümler aşırı iyi oluyor çünkü![]()
Çukurova zaten hiç bir yerde popüler değil nasıl alıyor o kadar reytingi anlamıyorum.Laf edeceğine buraya bak Çukurova bu gidişle erkenden elenecek.Böylece reytinglerinin gerçeklik taşımadığı ispatlanmış oldu.
@Forumdash
Aynen size gelsin.Çukurova zaten hiç bir yerde popüler değil nasıl alıyor o kadar reytingi anlamıyorum.