Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerineNiye vereyim be rakibe. Hazır gelmişken A ve B gruplarına da oy ver ne kadar çok kişi oylarsa o kadar iyi.
Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerineNiye vereyim be rakibe. Hazır gelmişken A ve B gruplarına da oy ver ne kadar çok kişi oylarsa o kadar iyi.
Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerine
Of ver işte dede dediğin adaletli olur.Nasılsa BZÇ kazanamıcak gerek yok diğerlerine
Z kuşağina böyle yapıcaksın. Onlar gibi davranıcaksın ki öğrensinlerOf ver işte dede dediğin adaletli olur.
Yalnız senin de BZÇ'ye oy vermen
Benim oy vermeme ihtimalimi nasıl düşünürsün 😱 etkinlikteki favori 2 dizimden biriYalnız senin de BZÇ'ye oy vermen
2.sezondan sonra bırakmiştin son bölümlere doğru işte yeniden izliyor gibiydinBenim oy vermeme ihtimalimi nasıl düşünürsün 😱 etkinlikteki favori 2 dizimden biri
Arada bıraksamda gönül bağım var2.sezondan sonra bırakmiştin son bölümlere doğru işte yeniden izliyor gibiydin
Geri döndğümde yorumlarda yalnız bırakma da naparsan yapArada bıraksamda gönül bağım var
Ekranda 3 saat diziler beni yoruyor artık
Final olana kadar kısa kısa videolarla idare ederim ve arada TV'den izlerim. Bazı bölümler aşırı iyi oluyor çünkü
Çukurova zaten hiç bir yerde popüler değil nasıl alıyor o kadar reytingi anlamıyorum.Laf edeceğine buraya bak Çukurova bu gidişle erkenden elenecek. Böylece reytinglerinin gerçeklik taşımadığı ispatlanmış oldu. @Forumdash
Aynen size gelsin. @Dosi @ForumdashÇukurova zaten hiç bir yerde popüler değil nasıl alıyor o kadar reytingi anlamıyorum.