Battı ikisi, ama Kadın aslanlar gibi hala ayakta. O yüzden oyunu dimdik ayakta durana vermeliydin. Kadın düşmanı.Çarpışma ve Muhteşem İkili izlediklerim
Battı ikisi, ama Kadın aslanlar gibi hala ayakta. O yüzden oyunu dimdik ayakta durana vermeliydin. Kadın düşmanı.Çarpışma ve Muhteşem İkili izlediklerim
Asıl kadın batmıs @sokak sanati milli şef olarak dürüst şekilde evet dediBattı ikisi, ama Kadın aslanlar gibi hala ayakta. O yüzden oyunu dimdik ayakta durana vermeliydin. Kadın düşmanı.
İzlemiyor ki.
@sokak sanati @xBUGRAx Daha oylamamıs zaten şimdi baktımda oyüzden kurtulursunuz büyük ihtimalİzlemiyor ki.
63. bölümü izlesin o, tam @sokak sanati 'nın damağına göre. Sonra gelsin diziyi yorumlasın.
Biz zaten şampiyonduk, 2. kez de olmaya geliyoruz.
Şuan size yapmak istediğim şey tam olarak bu;
İzlemiyor ki.
63. bölümü izlesin o, tam @sokak sanati 'nın damağına göre. Sonra gelsin diziyi yorumlasın.
Ama Kadın 2.sezon b*k gibiydi ya izlemeyi bıraktım ben Arif'ciydimKadın'a oy vermediğin için.
Birşey olmaz gelecek sefer oy verirsin, ayrıca sezon finaline doğru iyice düzeldi, izlemeni tavsiye ederim.Ama Kadın 2.sezon b*k gibiydi ya izlemeyi bıraktım ben Arif'ciydimyani ilk sezon güzeldi de artık izlemiyorum özür dilerim kerem
Doruğun sünnettinde herkes Enver'lere toplanıyor, olanlar oluyor işte. Tabii hepsi Şirin'in sayesinde.Hangi mevzular dönüyor 63'te. Sezon finalini falan mı
Üyelerimizi etki altında bırakmayalım pls.Birşey olmaz gelecek sefer oy verirsin, ayrıca sezon finaline doğru iyice düzeldi, izlemeni tavsiye ederim.
Kötü sezon geçirse de ben yine de KADIN'a oy vermişimDoruğun sünnettinde herkes Enver'lere toplanıyor, olanlar oluyor işte. Tabii hepsi Şirin'in sayesinde.Şu sahneye kopmuştum.@Forumdash @xBUGRAx @denizz19 @vadikızı
Bu sezon zor Çukur Çarpışma vsyle varkanBiz zaten şampiyonduk, 2. kez de olmaya geliyoruz.
Doruğun sünnettinde herkes Enver'lere toplanıyor, olanlar oluyor işte. Tabii hepsi Şirin'in sayesinde.Şu sahneye kopmuştum.@Forumdash @xBUGRAx @denizz19 @vadikızı
Geçen sebe Çukur'u kendi elleriyle elemişti.Bu sezon zor Çukur Çarpışma vsyle varkan
Önüne saat koyup sallamadım.Üyelerimizi etki altında bırakmayalım pls.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?