Battı ikisi, ama Kadın aslanlar gibi hala ayakta. O yüzden oyunu dimdik ayakta durana vermeliydin. Kadın düşmanı.Çarpışma ve Muhteşem İkili izlediklerim![]()
![]()
![]()
Battı ikisi, ama Kadın aslanlar gibi hala ayakta. O yüzden oyunu dimdik ayakta durana vermeliydin. Kadın düşmanı.Çarpışma ve Muhteşem İkili izlediklerim![]()
![]()
![]()
Asıl kadın batmıs @sokak sanati milli şef olarak dürüst şekilde evet dediBattı ikisi, ama Kadın aslanlar gibi hala ayakta. O yüzden oyunu dimdik ayakta durana vermeliydin. Kadın düşmanı.![]()
İzlemiyor ki.
@sokak sanati @xBUGRAx Daha oylamamıs zaten şimdi baktımda oyüzden kurtulursunuz büyük ihtimalİzlemiyor ki.
63. bölümü izlesin o, tam @sokak sanati 'nın damağına göre. Sonra gelsin diziyi yorumlasın.![]()
Biz zaten şampiyonduk, 2. kez de olmaya geliyoruz.
Şuan size yapmak istediğim şey tam olarak bu;
![]()
İzlemiyor ki.
63. bölümü izlesin o, tam @sokak sanati 'nın damağına göre. Sonra gelsin diziyi yorumlasın.![]()
Ama Kadın 2.sezon b*k gibiydi ya izlemeyi bıraktım ben Arif'ciydimKadın'a oy vermediğin için.![]()
Birşey olmaz gelecek sefer oy verirsin, ayrıca sezon finaline doğru iyice düzeldi, izlemeni tavsiye ederim.Ama Kadın 2.sezon b*k gibiydi ya izlemeyi bıraktım ben Arif'ciydim![]()
yani ilk sezon güzeldi de artık izlemiyorum özür dilerim kerem
![]()
Doruğun sünnettinde herkes Enver'lere toplanıyor, olanlar oluyor işte. Tabii hepsi Şirin'in sayesinde.Hangi mevzular dönüyor 63'te. Sezon finalini falan mı![]()
Üyelerimizi etki altında bırakmayalım pls.Birşey olmaz gelecek sefer oy verirsin, ayrıca sezon finaline doğru iyice düzeldi, izlemeni tavsiye ederim.![]()
Kötü sezon geçirse de ben yine de KADIN'a oy vermişimDoruğun sünnettinde herkes Enver'lere toplanıyor, olanlar oluyor işte. Tabii hepsi Şirin'in sayesinde.Şu sahneye kopmuştum.
@Forumdash @xBUGRAx @denizz19 @vadikızı
Bu sezon zor Çukur Çarpışma vsyle varkanBiz zaten şampiyonduk, 2. kez de olmaya geliyoruz.![]()
Doruğun sünnettinde herkes Enver'lere toplanıyor, olanlar oluyor işte. Tabii hepsi Şirin'in sayesinde.Şu sahneye kopmuştum.
@Forumdash @xBUGRAx @denizz19 @vadikızı
Geçen sebe Çukur'u kendi elleriyle elemişti.Bu sezon zor Çukur Çarpışma vsyle varkan![]()
![]()
![]()
Önüne saat koyup sallamadım.Üyelerimizi etki altında bırakmayalım pls.![]()