Ben oyumu saklıyorum şimdilik, sonlara doğru kullanırım.Dün dünde kaldı hem biliyorsun Sertap iyi bi şarkıcı
Ben oyumu saklıyorum şimdilik, sonlara doğru kullanırım.
@xBUGRAx Avatarındakı oğlan finale çıksın diye 3 iddialı diziden 1 tanesini bile onla aynı gruba koymamışBen oyumu saklıyorum şimdilik, sonlara doğru kullanırım.
Avlu geçseydi oy toplardım artık uğraşmıyorum. Son saatte 1 oy alarak cılkını çıkardın çünkü.Oy topla saklama oyunu
Avlu geçseydi oy toplardım artık uğraşmıyorum. Son saatte 1 oy alarak cılkını çıkardın çünkü.
Sertap için bende pek ugrasmayacaģım
@Billy Kane @DiziTutkunu canlarım fox'un yılı bu yık bastırın@pompy oyların bende yoksa dizini final yaptırdığım gibi senide forumda final yaparım
Mantıklı düşünün ayoll Çukur dışında kimse bu gruptan Bizim Hikayeyi yenemez o diziyi şampiyon yapmayalımAvlu geçseydi oy toplardım artık uğraşmıyorum. Son saatte 1 oy alarak cılkını çıkardın çünkü.
Mantıklı düşünün ayoll Çukur dışında kimse bu gruptan Bizim Hikayeyi yenemez o diziyi şampiyon yapmayalımKadın ile kitlesi aynı ikisininde şansı olucak
Çukur çıkarsa eğer önemli bir kitle ve diziyi izlemeyenler bile Çukurda birleşecek Bizim Hikaye ye karşı
Hayır Bizim Hikaye ye düşmanım Vatanım Sensinden dolayı ve Çağatay Akmandan dolayıDemek Fox'a düşman oldun. Daha konuşma benimle
Hayır Bizim Hikaye ye düşmanım Vatanım Sensinden dolayı ve Çağatay Akmandan dolayı
Kadın finale çıkarsa oyum gözüm kapalı ona
Çukura düşmüş diğer gruba düşse ona kullanırdımKadına destek ol o zaman
Çukura düşmüş diğer gruba düşse ona kullanırdımFinale çıkarsa destek olurum sen de Çukura ol çıkarsa
Şahşiyet yiyecek gibi Bizim Hikaye yi gerçiBen kadına destek oluyorum çukurun şansı düşük
3 İddalı dizide buraya geliyor diğer tarafta ise 3 tane iddasız dizi toplanıyor@mrt-06 Haklı ayoll sen kura mura çekme @xBUGRAx
Vatanım Sensin Diğer grupta olsa Çukur ile final yapardık
Çukur diyorum
Sia'ya verdiğim tam puanları çok çabuk unuttun Rachel.Sertap için bende pek ugrasmayacaģım
@Billy Kane @DiziTutkunu canlarım fox'un yılı bu yık bastırın@pompy oyların bende yoksa dizini final yaptırdığım gibi senide forumda final yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?