Eğer diğer gruptan Bizim Hikaye galip gelirse inadına Çukur'a oy veririm.
İkisi arasında çok kararsızım. Yarın gece kararımı vereceğim.
Git Şahsiyet için oy topla o zaman bizle ne zorun var.
en iyisi aslındaAl benden de o kadar da ben zaten protestomu sürdürüyorum. Yarın gece atarım belki.
en iyisi aslında
ben birşey demedim ya oylamayı akşam kullanmak daha iyi dedim hepsi buBu halini gördükçe içimi bi keder kaplıyor. Aslında çokta kaliteli bi insandın.
Ver oyunu Çukur'a, sen de rahatla ben deSözünün eri bir adam olduğunu düşünüyorum ve güveniyorum sana
Beni gaza getirmeyin, bu gece kararımı vereceğim işte.Git Şahsiyet için oy topla o zaman bizle ne zorun var.
Arada 3 oy fark var. O yüzden Çukur dedim. @Bully @sokak sanati
"Olmamış"ı amacı dışında kullandım ilk defa ve @sokak sanati'na "Olmamış" dedim durdum ve en çok kendisine gitti. Yalnız aşırı rahatladım. Tek sıkıntı, verdiğim aldığımı geçti. Özellikle de oy isterken yorumlarına bastım "Olmamış"ı.
Ayrıca bu etkinliği ciddiye alıp oy isteyerek etkinliğe gölge düşürmek de hiç olmadı. Hiç yakışmadı. Etkinliğe gölge düştü. Herkes keşke etiketlenerek zorla oy istenmeseydi de kendi isteğiyle girip kullansaydı. İşte o zaman tablo farklı olurdu.
Oy istemek yasaktı ama ne yazık ki bu kural çiğnendi. Hem "Çukur", hem de "Kadın" taraftarı bunu yaptı. Ne diyelim, umarım bir daha böyle olmaz. Olur da umarım olmaz.
Okumadın sanırım benim yazdıklarımı. O zamam tekrar izah edeyim.Canım senin kağan mi iyi?
Bana bir tane toplu etiketleme göster oylama ile ilgili. Ben benim desteklediğim diziye oy verecek kişileri etiketledim. Zorla yaptırmadık yaa. Keşke sen kendi düşüncelerine gölge düşüren yetilerine olmamış atsaydın.
Çukur'a vermek istedim çünkü arada 3 oy fark vardı ve rekabet kızışsın istedim. Ben Bizim Hikaye çıkmazsa Kadın'a vereceğim gibi bir söz vermedim, bunu nereden çıkardın anlamadım, ki istediğim diziye oy verme hakkına sahibim, oy verirken hiçkimsenin dolduruşlarına gelen birisi de değilim..Bizim Hikaye çıkmıyor hani Kadın diyecektin çıkmazsa neyse sende ne kadar sözünde duran birisin görmüş olduk
Çukur'a vermek istedim çünkü arada 3 oy fark vardı ve rekabet kızışsın istedim. Ben Bizim Hikaye çıkmazsa Kadın'a vereceğim gibi bir söz vermedim, bunu nereden çıkardın anlamadım, ki istediğim diziye oy verme hakkına sahibim, oy verirken hiçkimsenin dolduruşlarına gelen birisi de değilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?