Gelecek tura kalırsa borcum olsun o zaman.2. Sezona pek bakmadım ilk sezon güzeldi 2. Sezon olmamıştı
Gelecek tura kalırsa borcum olsun o zaman.2. Sezona pek bakmadım ilk sezon güzeldi 2. Sezon olmamıştı
Hatır ve zevkleri birbirinden ayırmak lazım. Çok sevdiğim biri de olsa kolay kolay izlemediğim diziye oy vermem.Bari benim hatrıma verseydin.
Sen zaten son zamanlarda bana bir tavır almaya başladın neden.Atarım ben .ss
Sen daha iyi bilirsin .ssSen zaten son zamanlarda bana bir tavır almaya başladın neden.
Gerçekten bilmiyorum. Kırgın Çiçekler'le mi ilgili.Sen daha iyi bilirsin .ss
Öncesinde bir şey yapmıştın bir şey söylemiştin .ssGerçekten bilmiyorum. Kırgın Çiçekler'le mi ilgili.
Yahu gerçekten aklıma gelmedi şu an. Söyle de gönlünü alayım.Öncesinde bir şey yapmıştın bir şey söylemiştin .ss
Ben de hatırlamıyorum şu an ama kızmıştımYahu gerçekten aklıma gelmedi şu an. Söyle de gönlünü alayım.
Hatırlamıyorsan niye trip atıyorsun. Neyse her ne için kızdırdıysam özür dilerim. Muhtemelen şaka için söylemişimdir ama fazla ileri gitmiş olabilirim. Hadi gel bu soğukluğa bir son verelim.Ben de hatırlamıyorum şu an ama kızmıştım
Artık kendi kanalımı kurdum DNZ TV çatlaHatırlamıyorsan niye trip atıyorsun. Neyse her ne için kızdırdıysam özür dilerim. Muhtemelen şaka için söylemişimdir ama fazla ileri gitmiş olabilirim. Hadi gel bu soğukluğa bir son verelim.
O konuda sana özelden bir şey diyeceğim zaten iyi hatırlattın.Artık kendi kanalımı kurdum DNZ TV çatla
İkna edemeyeceksinO konuda sana özelden bir şey diyeceğim zaten iyi hatırlattın.