O zaman bana mütevazı değilsin.Burada da öyleyim sen anlamamışsın yıllardır
Herkes ederi kadarO zaman bana mütevazı değilsin.
Fi'nin hakkına giriyordun zaten yakışık almıyordu@Bully sen geldin diye geri çekiliyorum
Fi'nin hakkına giriyordun zaten yakışık almıyorduYasak Elma'nın geleceği yer maksimum burasıdır, ötesi yok
Yasak Elma'yı çok gömdüm sana gıcıklığına ama klişe de olsa fena bir dizi değil, bizimkiler seyrederken denk geliyordum bazen
Seni kudurtmayı seviyorumNiye gelir gelmez antilik yaptın o zaman
Fena dizi değilse boş verdim yardırmaya devam
Seni kudurtmayı seviyorumEylül sonuna kadar forumdan aldığın haz artacak
Fi, Meryemle birlikte sonuna kadar aralıksız tamamlayabildiğim 2 diziden biriydi, ara sıra Çukur, UTC ve SAK'ye de baktımKul hakkına girme, otur oturduğun yerde
Ağırdan almayı tercih ediyorum, bir kez geliyor sonuçta üniversite zamanlarıSen yeni bölüm falan mı okuyorsun ne bitmez okul senin ki yaa
Ağırdan almayı tercih ediyorum, bir kez geliyor sonuçta üniversite zamanlarıŞaka bir yana, gerek forum, gerek yaptığım haytalıklar bana sene kaybettirdi, zaten 1 sene önce ayrılmam gerekiyordu, Gökhan Türkmen'le şampiyon olup öyle gideyim dedimSonra 2 şampiyonluğum daha oldu
Şu anda yoluna koydum ama her şeyi, sıkıntı yok1 senelik ara iyi geldi
2 ay seni yerin dibine soktuktan sonra öyle gideceğim5 senelik mi senin ki neyse bana ne 2 ay dumura uğrayacaksın ve yine 1 sene ara vermen gerekecek
2 ay seni yerin dibine soktuktan sonra öyle gideceğimAma gözüm üstünde olacak, yarı yıl tatilinde ve yazın bakıyorum kim arkamdan ne konuşuyor diyeZaten kuşlarım da çok, haberler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?