Esmoşa oy vereydinSizin Kadın zaten çıkmış @sokak sanati @xBUGRAx
Kırgın Çiçekler ve @serhatt @xemrexxx Hatrına Esma Sultan bu iki diziden birisi Dip midir nedir o diziyi geçmeli![]()
![]()
![]()
Sizin Kadın zaten çıkmış @sokak sanati @xBUGRAx
Kırgın Çiçekler ve @serhatt @xemrexxx Hatrına Esma Sultan bu iki diziden birisi Dip midir nedir o diziyi geçmeli![]()
![]()
![]()
Hahah Kadın çıkmış zaten kendinde öyle demişsinAllah senin binbirtürlü belanı versin lanet şey![]()
Hahah Kadın çıkmış zaten kendinde öyle demişsin![]()
Hahah Kadın çıkmış zaten kendinde öyle demişsin![]()
Aaa o Dip dizisini sevmiyorum ben başrollerede gıcığım zaten onalrda çıkmıs gibi görünüyorKÇ niye diyorsun Neslihan'ın dizi varken
DİP dizisi çok çabuk bitti 8 bölümde diziyi bitirdiler diziden keyif alamadım.Neslihan uğruna bütün kategoriler feda edilir,muazzam oyuncudur ama dediğim şekilde diziyi çabuk bitirdiler o diziden çok daha umutluydumDip Farkı açmış. Tebrikler Neslihan Atagül@turkuazz seninde alacağın olsun. Bu kadını o kadar seviyorsun gitmişsin boşa oy atmışsın o dizi zaten üst tura çıkamazdı
![]()
Aslında dizi yetersiz kaldı dip dizisinde oyuncular iyiydi ama dizi bence hayal kırıklığıydı 8 bölümlük diziden keyif alamadımBurada kazanamadık Bizim Hikaye çıksın bari@turkuazz sen şahane bir detaysın o Neslihan yeteneksizinin oynadığı diziye mi oy verecektin
![]()
8 bölümlük diziyi 113 bölümlük diziye tercih ettiler kendilerini cool gösteriyorlar hesaptaAslında dizi yetersiz kaldı dip dizisinde oyuncular iyiydi ama dizi bence hayal kırıklığıydı 8 bölümlük diziden keyif alamadım![]()
işte bu durumdan 113 bölümlük bir dizi bulunurken(3 sezon) 8 bölümlük bir diziye oy kullanmayı uygun bulmadım.tabi bazı diziler az bölüm oynar ama o kadar bölümde de çok iz bırakır dip bence bunu başaramadı hayal kırıklığı yaptı8 bölümlük diziyi 113 bölümlük diziye tercih ettiler kendilerini cool gösteriyorlar hesapta![]()
Sen adamsınişte bu durumdan 113 bölümlük bir dizi bulunurken(3 sezon) 8 bölümlük bir diziye oy kullanmayı uygun bulmadım.tabi bazı diziler az bölüm oynar ama o kadar bölümde de çok iz bırakır dip bence bunu başaramadı hayal kırıklığı yaptı![]()