Esmoşa oy vereydinSizin Kadın zaten çıkmış @sokak sanati @xBUGRAx
Kırgın Çiçekler ve @serhatt @xemrexxx Hatrına Esma Sultan bu iki diziden birisi Dip midir nedir o diziyi geçmeli
Sizin Kadın zaten çıkmış @sokak sanati @xBUGRAx
Kırgın Çiçekler ve @serhatt @xemrexxx Hatrına Esma Sultan bu iki diziden birisi Dip midir nedir o diziyi geçmeli
Hahah Kadın çıkmış zaten kendinde öyle demişsinAllah senin binbirtürlü belanı versin lanet şey
Hahah Kadın çıkmış zaten kendinde öyle demişsin
Hahah Kadın çıkmış zaten kendinde öyle demişsin
Aaa o Dip dizisini sevmiyorum ben başrollerede gıcığım zaten onalrda çıkmıs gibi görünüyorKÇ niye diyorsun Neslihan'ın dizi varken
DİP dizisi çok çabuk bitti 8 bölümde diziyi bitirdiler diziden keyif alamadım.Neslihan uğruna bütün kategoriler feda edilir,muazzam oyuncudur ama dediğim şekilde diziyi çabuk bitirdiler o diziden çok daha umutluydumDip Farkı açmış. Tebrikler Neslihan Atagül @turkuazz seninde alacağın olsun. Bu kadını o kadar seviyorsun gitmişsin boşa oy atmışsın o dizi zaten üst tura çıkamazdı
Aslında dizi yetersiz kaldı dip dizisinde oyuncular iyiydi ama dizi bence hayal kırıklığıydı 8 bölümlük diziden keyif alamadımBurada kazanamadık Bizim Hikaye çıksın bari @turkuazz sen şahane bir detaysın o Neslihan yeteneksizinin oynadığı diziye mi oy verecektin
8 bölümlük diziyi 113 bölümlük diziye tercih ettiler kendilerini cool gösteriyorlar hesaptaAslında dizi yetersiz kaldı dip dizisinde oyuncular iyiydi ama dizi bence hayal kırıklığıydı 8 bölümlük diziden keyif alamadım
işte bu durumdan 113 bölümlük bir dizi bulunurken(3 sezon) 8 bölümlük bir diziye oy kullanmayı uygun bulmadım.tabi bazı diziler az bölüm oynar ama o kadar bölümde de çok iz bırakır dip bence bunu başaramadı hayal kırıklığı yaptı8 bölümlük diziyi 113 bölümlük diziye tercih ettiler kendilerini cool gösteriyorlar hesapta
Sen adamsınişte bu durumdan 113 bölümlük bir dizi bulunurken(3 sezon) 8 bölümlük bir diziye oy kullanmayı uygun bulmadım.tabi bazı diziler az bölüm oynar ama o kadar bölümde de çok iz bırakır dip bence bunu başaramadı hayal kırıklığı yaptı