Yasak Elma'yı izlemedim ve sempatim de yok. Zaten çoktan vermiştim oyumu.Ender hanım üst tura çıkmalı @turkuazz @ozmoturk @dreamy @Billy Kane Yasak elma geride kalmış bastırın aşklar
Yasak Elma'yı izlemedim ve sempatim de yok. Zaten çoktan vermiştim oyumu.Ender hanım üst tura çıkmalı @turkuazz @ozmoturk @dreamy @Billy Kane Yasak elma geride kalmış bastırın aşklar
Yasak Elma'yı izlemedim ve sempatim de yok. Zaten çoktan vermiştim oyumu.
Beni kullanmana izin vermeyeceğim. Ayrıca disslerimin çoğunu senden alıyorum, gözüme battı.Benimde sana sempatim yok hem MS'de Hem Kaynanalarda düşük puan alırsan üzülme
Beni kullanmana izin vermeyeceğim. Ayrıca disslerimin çoğunu senden alıyorum, gözüme battı.
@Çiğdem- 'e seni şikayet edeyim de gör yetkini kötüye kullandığın için.Sen bilirsin. Ağustos ayı senin için hayli zor geçecek
@Çiğdem- 'e seni şikayet edeyim de gör yetkini kötüye kullandığın için.
İyi bunları aleyhinde kanıt olarak kullanırım.Ben Milli Şefim Çiğdem yokkende ben vardım o gider yine ben kalırım. Ordu benim elimde
İyi bunları aleyhinde kanıt olarak kullanırım.
İki tane jüri başkanı yok mu @xemrexxx 'i yanıma çektim mi tamamdır.Bu itaatsizliğinide ben kullanacağım bir yerlerde bir şekilde
İki tane jüri başkanı yok mu @xemrexxx 'i yanıma çektim mi tamamdır.
Tamam jüri başkanım.O jüri başkanı ben milli şefim. Uzaaaaa
@xBUGRAx ın değil mi o diziler Başka ne dizisi var
Yarışmacılarına 'şırf...' diyen bir Milli Şef istemiyoruz. Kendini senden üstte geriyor delilim de yukarıda.Başkanı tehdit etti bu şırfıntı @dreamy bende haddini bildirdim
Yasak Elmaya oy ver kız
Yarışmacılarına 'şırf...' diyen bir Milli Şef istemiyoruz! Kendini senden üstte geriyor delilim de yukarıda.
Hoşgeldin bu arada.