Seveni azAynen ama "Devlet Kırgın Çiçekler Kazanma Daire Başkanı" gibi adamsın halledersin
Seveni azAynen ama "Devlet Kırgın Çiçekler Kazanma Daire Başkanı" gibi adamsın halledersin
Eee millet işaretlemiş 2 deyken ayoll Neyse ben ayrıcalıklı olarak 3 yapayımDüzelttim. @Aserat ın işleri 2'ydi 3 yaptı uzun sürsün diye.
Eee millet işaretlemiş 2 deyken ayoll Neyse ben ayrıcalıklı olarak 3 yapayım
Arka Sokaklar Çukur Kırgın Çiçekler arasında seçim yapamadım oyüzden iyi oldu 3 olduğu @pompy bombalardı yoksa biziAman boşver bu turda önemli FOX dizisi yok olsaydı herkese tek tek tekrar oy kullandırırdım.
Düzelttim. @Aserat ın işleri 2'ydi 3 yaptı uzun sürsün diye.
Buğra kafasına göre 2 dedi yoksa en baştan beri 3 dizinin çıkacağı belliydi. Ayrıca oy verenlere de haber ettim isteyen düzeltsin diye.Eee millet işaretlemiş 2 deyken ayoll Neyse ben ayrıcalıklı olarak 3 yapayım
Aaa yok bunu unutmuş hala 2 di az önce düzeltti ilk geldiğim grup buydu baktım kouda 3 diyor 2 işaretleniyorBuğra kafasına göre 2 dedi yoksa en baştan beri 3 dizinin çıkacağı belliydi. Ayrıca oy verenlere de haber ettim isteyen düzeltsin diye.
Onu da düzelttim zannediyordum. Neyse olur bu tür ufak tefek kazalar.Aaa yok bunu unutmuş hala 2 di az önce düzeltti ilk geldiğim grup buydu baktım kouda 3 diyor 2 işaretleniyor
Aaa yalnız @xBUGRAx sana iftirayı atıp kaçtıOnu da düzelttim zannediyordum. Neyse olur bu tür ufak tefek kazalar.
Siz bencede saç saça girersiniz birbirinize yakında ayoll
@Aserat ın işleri 2'ydi 3 yaptı
Buğra kafasına göre 2 dedi yoksa en baştan beri 3 dizinin çıkacağı belliydi.
Uyumunuz süper cnm birbirinizden haberiniz yok ayollO Şahika'nın takma saçlarını elime dolamam saniyemi alır.
Uyumunuz süper cnm birbirinizden haberiniz yok ayoll
Sanki sen Gülbeni değilde Gülben seni yarıştırıyor gibi @sokak sanatiGülben yanımda sırtım yere gelmez.
Küskün Çiçekler dedim