Seveni azAynen ama "Devlet Kırgın Çiçekler Kazanma Daire Başkanı" gibi adamsın halledersin![]()
![]()
Seveni azAynen ama "Devlet Kırgın Çiçekler Kazanma Daire Başkanı" gibi adamsın halledersin![]()
![]()
Eee millet işaretlemiş 2 deyken ayoll
Eee millet işaretlemiş 2 deyken ayollNeyse ben ayrıcalıklı olarak 3 yapayım
![]()
![]()
![]()
Arka Sokaklar Çukur Kırgın Çiçekler arasında seçim yapamadım oyüzden iyi oldu 3 olduğu @pompy bombalardı yoksa biziAman boşver bu turda önemli FOX dizisi yok olsaydı herkese tek tek tekrar oy kullandırırdım.![]()
Buğra kafasına göre 2 dedi yoksa en baştan beri 3 dizinin çıkacağı belliydi. Ayrıca oy verenlere de haber ettim isteyen düzeltsin diye.Eee millet işaretlemiş 2 deyken ayollNeyse ben ayrıcalıklı olarak 3 yapayım
![]()
![]()
![]()
Aaa yok bunu unutmuş hala 2 di az önce düzeltti ilk geldiğim grup buydu baktım kouda 3 diyor 2 işaretleniyorBuğra kafasına göre 2 dedi yoksa en baştan beri 3 dizinin çıkacağı belliydi. Ayrıca oy verenlere de haber ettim isteyen düzeltsin diye.![]()
Onu da düzelttim zannediyordum. Neyse olur bu tür ufak tefek kazalar.Aaa yok bunu unutmuş hala 2 di az önce düzeltti ilk geldiğim grup buydu baktım kouda 3 diyor 2 işaretleniyor![]()
![]()
![]()
Aaa yalnız @xBUGRAx sana iftirayı atıp kaçtıOnu da düzelttim zannediyordum. Neyse olur bu tür ufak tefek kazalar.![]()
Siz bencede saç saça girersiniz birbirinize yakında ayoll
Siz bencede saç saça girersiniz birbirinize yakında ayoll![]()
![]()
@Aserat ın işleri 2'ydi 3 yaptı
Buğra kafasına göre 2 dedi yoksa en baştan beri 3 dizinin çıkacağı belliydi.
Uyumunuz süper cnm birbirinizden haberiniz yok ayollO Şahika'nın takma saçlarını elime dolamam saniyemi alır.![]()
Uyumunuz süper cnm birbirinizden haberiniz yok ayoll![]()
![]()
![]()
Sanki sen Gülbeni değilde Gülben seni yarıştırıyor gibiGülben yanımda sırtım yere gelmez.![]()
O zaman FOX'a şöyle okkalı bir beddua edeyim de iftiracılar karşısında kimin olduğunu görsün.
Küskün Çiçekler dedim