Sadece 8 bölümden oluşan 1 saatlik internet dizisi mi? Yoksa haftalık 2 saat yayınlanıp üstüne düşük reytinglerden kanaldan şutlanıp Acun'a taşınan dizi mi? Sen karar ver.İzlemediğim şeye oy veremem.
Son düzenleme:
Sadece 8 bölümden oluşan 1 saatlik internet dizisi mi? Yoksa haftalık 2 saat yayınlanıp üstüne düşük reytinglerden kanaldan şutlanıp Acun'a taşınan dizi mi? Sen karar ver.İzlemediğim şeye oy veremem.
İkisi de kıytırık Türk dizisi(dir), zaten izlemedim, oy veremem.Sadece 8 bölümden oluşan 1 saatlik internet dizisi mi? Yoksa haftalık 2 saat yayınlanıp üstüne düşük reytinglerden kanaldan şutlanıp Acun'a taşınan dizi mi? Sen karar ver.
Dip'i izlemedim, Jet Sosyete'yi de aynı şekilde. O yüzden oy kullanmıyorum.
Benim hiçmi hatrım yok?Dip'i izlemedim, Jet Sosyete'yi de aynı şekilde. O yüzden oy kullanmıyorum.
İki diziyi de izlemedim, Tv8 için Jet Sosyete demistim. Kusura bakma.
Sanane Acun'dan.İki diziyi de izlemedim, Tv8 için Jet Sosyete dedim. Kusura bakma.
Acunist değilim, sadece yapımlarını beğeniyorum.Sanane Acun'dan.
Dip'i gerçekten izlemedim. Oy verecek olsam belki Gülse Birsel'den dolayı Jet Sosyete'te verirdim ama o diziyi izlemediğim için ona da vermedim.Benim hiçmi hatrım yok?
Herkes illa izlediğine oy vermiyor yani sempati duyduğun bir diziye destek olmak da kötü bir şey değil. Bir oy bile çok önemli bu turlarda. Sende azıcık hatrım varsa verirsin.Dip'i gerçekten izlemedim. Oy verecek olsam belki Gülse Birsel'den dolayı Jet Sosyete'te verirdim ama o diziyi izlemediğim için ona da vermedim.
Esracım Jet Sosyete diyelim lütfen onca yılın hatrınaDip'i gerçekten izlemedim. Oy verecek olsam belki Gülse Birsel'den dolayı Jet Sosyete'te verirdim ama o diziyi izlemediğim için ona da vermedim.
Eğer Jet Sosyete'ye oy verirsen başrolde olacağın bir dizi yazacağım sana. Bu kadar açık ve netim.İzlemediğim şeye oy veremem.
Herkes illa izlediğine oy vermiyor yani sempati duyduğun bir diziye destek olmak da kötü bir şey değil. Bir oy bile çok önemli bu turlarda. Sende azıcık hatrım varsa verirsin.
Şu an durum ne peki, puan durumuna göre oy atabilirim.Esracım Jet Sosyete diyelim lütfen onca yılın hatrına
O zaman ona hiç oy verme, öyle kalsın.Dip'i gerçekten izlemedim. Oy verecek olsam belki Gülse Birsel'den dolayı Jet Sosyete'te verirdim ama o diziyi izlemediğim için ona da vermedim.
Diziden anlıyorsun. Bazıları gibi zevksiz değilsin.Dip dedim.
Jet Sosyete geride ve öne geçmesi için destek lazım. Hadi be Esra.Şu an durum ne peki, puan durumuna göre oy atabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?