Bu defa dipe oy kullandım@MEnes @xxAlemdarxx @turkuazz @Forumdash Dip'e destek olalım. İnternet dizilerimizi saçma sapan komedilerle harcatyamayalım lütfen.![]()
Üstte yazmıştım aşkım kime oy verdiğimi, takip etmiyorsun beni sanki artık?@Yiğitt Dip'e oyunu verdin inş.![]()
3 harfli bir dizi olunca gözümden kaçmış.Üstte yazmıştım aşkım kime oy verdiğimi, takip etmiyorsun beni sanki artık?![]()
Canım benim, teşekkür ederim. Karşılıklı duygularımız.3 harfli bir dizi olunca gözümden kaçmış.
Aşkım yorumlarımı zevkle okuyorum, Süper Mod.'luğuna yakışan çok zeki ve kaliteli yorumlar yapıyorsun. İyiki burdasın.![]()
Diziyi izlediğini bildiğim için diye etiketledim.bu defa etiketi çabuk yolladın![]()
diziyi takip ediyordum ama bir önceki oylamada da açıklamıştım dizi 2 sezon yayında olmalıydı aslında çabuk bitirdiler bu bakımdan diziye biraz kızgınımDiziyi izlediğini bildiğim için diye etiketledim.
Dip'i yarı finale çıkaracağız inş.![]()
Herhalde uzatmak istemediler, internet dizilerinde senaryoya sadık kalınıyor ama bir sezon daha gideri vardı bencede.diziyi takip ediyordum ama bir önceki oylamada da açıklamıştım dizi 2 sezon yayında olmalıydı aslında çabuk bitirdiler bu bakımdan diziye biraz kızgınım![]()
Jet Sosyete dururken Dip'te neJet Sosyete
ilk oy benden geldi![]()