Bu defa dipe oy kullandım@MEnes @xxAlemdarxx @turkuazz @Forumdash Dip'e destek olalım. İnternet dizilerimizi saçma sapan komedilerle harcatyamayalım lütfen.
Üstte yazmıştım aşkım kime oy verdiğimi, takip etmiyorsun beni sanki artık?@Yiğitt Dip'e oyunu verdin inş.
3 harfli bir dizi olunca gözümden kaçmış.Üstte yazmıştım aşkım kime oy verdiğimi, takip etmiyorsun beni sanki artık?
Canım benim, teşekkür ederim. Karşılıklı duygularımız.3 harfli bir dizi olunca gözümden kaçmış.
Aşkım yorumlarımı zevkle okuyorum, Süper Mod.'luğuna yakışan çok zeki ve kaliteli yorumlar yapıyorsun. İyiki burdasın.
Diziyi izlediğini bildiğim için diye etiketledim.bu defa etiketi çabuk yolladın
diziyi takip ediyordum ama bir önceki oylamada da açıklamıştım dizi 2 sezon yayında olmalıydı aslında çabuk bitirdiler bu bakımdan diziye biraz kızgınımDiziyi izlediğini bildiğim için diye etiketledim.
Dip'i yarı finale çıkaracağız inş.
Herhalde uzatmak istemediler, internet dizilerinde senaryoya sadık kalınıyor ama bir sezon daha gideri vardı bencede.diziyi takip ediyordum ama bir önceki oylamada da açıklamıştım dizi 2 sezon yayında olmalıydı aslında çabuk bitirdiler bu bakımdan diziye biraz kızgınım
Jet Sosyete dururken Dip'te neJet Sosyete
ilk oy benden geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?