Hazem
Favori Üye
AY efsane tabii ki, internetten izledim hep önemli sahneleri, zamanında oturup düzenli izleyemedik, netten de o kadar bölüme devam etmeye gözüm yemediAvrupa Yakası gibi bir efsaneyi yaratan insana destek vermezsen ayıp olur. Zaten AY'nin ilk bölümünü izlemiştin.
Ben bu yaz tüm bölümleri bitirdim demek ki yapan yapıyor.AY efsane tabii ki, internetten izledim hep önemli sahneleri, zamanında oturup düzenli izleyemedik, netten de o kadar bölüme devam etmeye gözüm yemedi
İlerki turlarda izlemediğin bir dizinin karşısında Çukur'a destek sözü verirsen ben de destek veririm belki Jet Sosyete'ye@Çiğdem-
Benim vakit sıkıntım mevcutBen bu yaz tüm bölümleri bitirdim demek ki yapan yapıyor.Eşleşmeler olmadan kesin bir şey diyemem ama izlemediğim diziye denk gelirse neden olmasın. Okul yoğunluğu içinde attığın kahkahalar için Jet Sosyete de.
UTC'nin finalde şansı daha yüksek forumun seküler kesmini konuya getirip oylayıp eletmeye çalışıyorsun ki işin kolaylaşsın öbür ellerde.Ne diyorsun kurt tırnaklı.
UTC'nin finalde şansı daha yüksek forumun seküler kesmini konuya getirip oylayıp eletmeye çalışıyorsun ki işin kolaylaşsın öbür ellerde.
Bu turları niye @Aserat kura çekmedi ya.Alma günahımı alma.Ben sadece hayranı ile oyuncusunu buluşturdum.
Köy yollarında sürünmesem hallederdim de işte. Sonraki tur kuraları bende.Bu turları niye @Aserat kura çekmedi ya.
Cin olmadan adam mı çarpacaksın. Kalıbının gelini ol.Alma günahımı alma.Ben sadece hayranı ile oyuncusunu buluşturdum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?