Genelde 13 bölümlük sözleşme imzalıyorlar ya diziyle, belki senarist 13 bölüm kadarını düşünmüştür.Ağır basan tek bir karakter var zaten o da Merve Aksak. Aslında güzel diziydi de, 13. bölümden sonra gerçekten çok sıkmaya başladı. Senarist diziyi bozdu zaten. Totalde 8 reytingden 4 reytinge, AB'de 12 reytingden 7 reytinglere kadar düştü. Dizide çok fazla mantık hatası da belli oluyor. Sadece yeni sezonda son kez bir şans vereceğim. İzleyeceksen bu dizinin orjinali olan 6 bölümlük Big Little Lies'ı izle bence.
Klasik mantık hataları..
Şu an önde, bu gidişle yarı finale de adını yazdıracak. Çatla.Dipi boylayın
Niye karşısına Tv8 yazmıyorsunuz millet Star dizisi diye oy veriyorŞu an önde, bu gidişle yarı finale de adını yazdıracak. Çatla.
Niye karşısına Tv8 yazmıyorsunuz millet Star dizisi diye oy veriyor@xBUGRAx
Gecen sezon hangi kanalda yayınlandıysa o yazılır durduk yere yeni icat çıkarmayın.
Ben o grupta kararsızım. Dip'in başrolü, en sevdiğim oyunculardan biri olan İlker ama diziyi izlemedim. Gülse'nin de kalemini çok severim. Aile Arasında hayatımda izlediğim en komik ve kaliteli komedi filmlerindendi
Acunun kanalına gittiler şimdi düşüncen değişmiştirBen o grupta kararsızım. Dip'in başrolü, en sevdiğim oyunculardan biri olan İlker ama diziyi izlemedim. Gülse'nin de kalemini çok severim. Aile Arasında hayatımda izlediğim en komik ve kaliteli komedi filmlerindendi
Düşüneceğim biraz daha
Avrupa Yakası gibi bir efsaneyi yaratan insana destek vermezsen ayıp olur. Zaten AY'nin ilk bölümünü izlemiştin.Ben o grupta kararsızım. Dip'in başrolü, en sevdiğim oyunculardan biri olan İlker ama diziyi izlemedim. Gülse'nin de kalemini çok severim. Aile Arasında hayatımda izlediğim en komik ve kaliteli komedi filmlerindendi
Düşüneceğim biraz daha
Git fındık topla sen karışma bu işlere. Zaten Kaan seviyor TV8'i sorun olmaz.Acunun kanalına gittiler şimdi düşüncen değişmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?