2018 En Favori Dizi 2018 - Çeyrek Final | D Grubu | Şahsiyet vs Ufak Tefek Cinayetler

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Şahsiyet | Puhu TV

Oy: 21 52.5%
  • Ufak Tefek Cinayetler | Star TV

Oy: 19 47.5%

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genelde 13 bölümlük sözleşme imzalıyorlar ya diziyle, belki senarist 13 bölüm kadarını düşünmüştür.

Mantık hatalarını görünce diziden ışık hızıyla soğudum.

Yalnız en büyük artısı, oyuncu kadrosu. Gerçi oyuncu kadrosundaki Yıldıray Şahinler'le Duygu Sarışın'ı birlikte yapmıştır. Yıldıray şahinler'in sesi de değişik geldi, ki "Alyanak"tan sonra doğal.

Bu oyuncu kadrosu, kolay kolay bir araya gelmeyecek tarzda.

Bu nasıl grup.ss Şahsiyet de çok kaliteli bir dizi ama UTC sezona damga vuran yapımlardan biri. O yüzden oyum Sarmaşık'a.

Şahsiyet baştan sona çok iyiydi. UTC’nin sezon ortasından sonraki bölümleri beni çok tatmin etmedi, bol bol mantık hatası vardı. Şahsiyet ise tam tersi, sıfır mantık hatasıyla başladı ve bitti. Bu yüzden Şahsiyet dedim.

Şahşiyet dışında izlemedim onuda ilk 3 bölüm ama olsun

Net dizilerini istemiyorum ama Dip dedim Jet Sosyete elensin yeter ki
@Aserat @xBUGRAx
Ben o grupta kararsızım. Dip'in başrolü, en sevdiğim oyunculardan biri olan İlker ama diziyi izlemedim. Gülse'nin de kalemini çok severim. Aile Arasında hayatımda izlediğim en komik ve kaliteli komedi filmlerindendi

Düşüneceğim biraz daha

Acunun kanalına gittiler şimdi düşüncen değişmiştir

Avrupa Yakası gibi bir efsaneyi yaratan insana destek vermezsen ayıp olur. Zaten AY'nin ilk bölümünü izlemiştin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...