Kadına dimiTamam zaman var nasılsa oy veririm sonra
Kadına dimiTamam zaman var nasılsa oy veririm sonra
Kadın Edho'yu geçiyor şu an ama olsun 1 oy 1 oydurOylar nasıl kim önde gidiyo
daha fazLa izlemişsin işte.Birde kaç sezon izledin derken arkadaşlar 3.sezonmu bu edho ilk sezon 16 bölümmü ne izledim ne kaç sezonu yaw
daha fazLa izlemişsin işte.
Kadın önde şuan.
Ama ben Başkası istedi diye oylayacağını düşünmüyorum. Hangisi daha ağır basıyorsa oyla ve oylarkende belirtme.
Kime oy versen başkası trip atacak
Ben Bizim Hikaye ve Fazilet'e belirtmeyecem
Kadın Edho'yu geçiyor şu an ama olsun 1 oy 1 oydur
Tamam canikomİyi tmm şimdi artık çenen dursunn yoksa gelir ben kapatırım he
Kadın yüzünden UTC izlenmiyor evde, gıcığım ona.@yatutarsa eşkıyalara inat Kadın diyeceksin diye umuyorum
Normalde kimseye oy vermeyecektim ama sırf Kadın'a olan uyuzluğum yüzünden EDHO diyorum.
Kadın yüzünden UTC izlenmiyor evde, gıcığım ona.
Normalde kimseye oy vermeyecektim ama sırf Kadın'a olan uyuzluğum yüzünden EDHO diyorum.
Kadın'ı hiç izlemedim ama tanıtımlarına çok denk geldim.@dizi kolik Kadın'ı izliyor musun?
Demek EDHO izliyorsun Allah'ın totaliNormalde kimseye oy vermeyecektim ama sırf Kadın'a olan uyuzluğum yüzünden EDHO diyorum.
İzlemiyorum ama Kadın'a uyuzluğum daha ağır bastı.Demek EDHO izliyorsun Allah'ın totali
Zifiri de Eylül'deİzlemiyorum ama Kadın'a uyuzluğum daha ağır bastı.
Gelecek turda yine Bizim Hikaye'ye oy veririm.Dergiyi unut.
Şu an Türkiye'nin bir ucunda ve dağın başında üstelik telefondan buraya giriyorum. Bayramdan sonra döneceğim o zaman büyük ekranda tadını çıkara çıkara izlerim.Zifiri de Eylül'de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?