Dizi Show'da yayınlanmadı. İnternet dizisi olarak geçiyor. Ay Yapım olmasa olmazdınız
iki dizi de en fazla çeyrek finallikti .ssFi'nin nesini sevmiyorsun be.![]()
kırgınların rakibini seçtin demek şu an kırgın kızlar team böyle.ssFi kazanmasın diye İçerde dedim![]()
Rezaletin kötüsüne oy verdim
Hep sizin gibiler yüzünden internet yayıncılığı bu zamana kadar gelişmedi zaten.![]()
aa bu yıl ayıla bayıla eşkiya ve içerde izledin ama işin bitince ikisinide sattın seni @Billy Kane gurubuna atıyorum bu ceza sana yeter ayoll@Polat Şaşmaz ve panpalarının bir zamanlar dizimiz için kullandıkları ''muhteşem rezalet'' tamlaması, yarışmanın finaline tam uymuş. Final değil muhteşem rezalet olmuş bu eşleşme, oy kullanmıyoruz.ss
Ay Yapım & D ortaklığı olmasaydı bu dizide olmazdı
analmadıysan @mrt-06 sana altyazı geçerÖncelikle forum halkını can-ı gönülden kutluyorum böyle güzel bir final çıkarttıkları için1 yılı aşkın bu forumdayım sanırım ilk defa bu etkinliklerde tam içime sinen bir final yaşanmıştır
Tercihimi ise İçerde'den yana kullanıyorum![]()
Çıldırıyordu bir şeyler diyordu ama unuttum şu an
madem @ozmoturk konuya bakıyor sana şöyle bir cevap vereyimÇıldırıyordu bir şeyler diyordu ama unuttum şu anNeyse sen belli ki beğenmemişsin, ne bekliyordun o hadsiz korişin kösemin falan mı çıkacaktı finale, hakedenler çıktı işte
![]()
![]()
bende İçerde dedim canım, netsizlikten Fi'yi izleyemediğim için daha