Dizi Show'da yayınlanmadı. İnternet dizisi olarak geçiyor. Ay Yapım olmasa olmazdınız
iki dizi de en fazla çeyrek finallikti .ssFi'nin nesini sevmiyorsun be.
kırgınların rakibini seçtin demek şu an kırgın kızlar team böyle.ssFi kazanmasın diye İçerde dedim
Rezaletin kötüsüne oy verdim
Hep sizin gibiler yüzünden internet yayıncılığı bu zamana kadar gelişmedi zaten.
aa bu yıl ayıla bayıla eşkiya ve içerde izledin ama işin bitince ikisinide sattın seni @Billy Kane gurubuna atıyorum bu ceza sana yeter ayoll@Polat Şaşmaz ve panpalarının bir zamanlar dizimiz için kullandıkları ''muhteşem rezalet'' tamlaması, yarışmanın finaline tam uymuş. Final değil muhteşem rezalet olmuş bu eşleşme, oy kullanmıyoruz.ss
Ay Yapım & D ortaklığı olmasaydı bu dizide olmazdı
analmadıysan @mrt-06 sana altyazı geçerÖncelikle forum halkını can-ı gönülden kutluyorum böyle güzel bir final çıkarttıkları için1 yılı aşkın bu forumdayım sanırım ilk defa bu etkinliklerde tam içime sinen bir final yaşanmıştır
Tercihimi ise İçerde'den yana kullanıyorum
Çıldırıyordu bir şeyler diyordu ama unuttum şu an
madem @ozmoturk konuya bakıyor sana şöyle bir cevap vereyimÇıldırıyordu bir şeyler diyordu ama unuttum şu anNeyse sen belli ki beğenmemişsin, ne bekliyordun o hadsiz korişin kösemin falan mı çıkacaktı finale, hakedenler çıktı işte
bende İçerde dedim canım, netsizlikten Fi'yi izleyemediğim için daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?