Hak neyse o olmalı bu bütün diziler için geçerli [emoji4]O zaman oy kullanan kişi sayısı 3 - 5 falan olur ve her oylamada kvp açık ara alır.![]()
aslında çok iyi yapıyorsun iyisimi hiç oy kullanmamak bunu yapmakta haklısınHak neyse o olmalı bu bütün diziler için geçerli [emoji4]
Kiralık Aşk-a yeni başladım o da güzel ama bunları yan yana kim yarıştırıyor anlamış değilim kategori uyuşmazlığı var ortada biri komedi, diğeri dram@gözlemci dirilişi diriltmek senin elinde hacı.![]()
Buraya kadar romantik komedileri eleyerek geldik bitmiyolarda.Kiralık Aşk-a yeni başladım o da güzel ama bunları yan yana kim yarıştırıyor anlamış değilim kategori uyuşmazlığı var ortada biri komedi, diğeri dram
Tabi ki Türkiyenin Dirilişi![]()
kiralık aşkta favorilerimden ama 46 ile malesef baş edemez ertuğrulum o dizinin hakkından gelecektir@Çiğdem- öndeyiz![]()
kiralık aşkta favorilerimden ama 46 ile malesef baş edemez ertuğrulum o dizinin hakkından gelecektir![]()
13 yazarken hiç utanmıyor musun13 bölümlük diziden korkmayın bu kadar ya![]()
13 yazarken hiç utanmıyor musun![]()
Sus la ne güzel Diriliş kazanacak
İki diziyi de izlemedim@dreamy burayada oyunuzu bekleriz.
@Güvencionurcu @dreamy çok güzel etkinliktir oy kullanırsanız @Bully adına ben sevinirim![]()
![]()
İki diziyi de izlemedim![]()
Olayı nerelere bağlıyosun yaKiralık Aşkta Modelin Mey şarkısı çalmıştı amaSende profilinden anlaşılacağı üzre o şarkıcıyı çok seviyorsun
![]()