Hak neyse o olmalı bu bütün diziler için geçerli [emoji4]O zaman oy kullanan kişi sayısı 3 - 5 falan olur ve her oylamada kvp açık ara alır.
aslında çok iyi yapıyorsun iyisimi hiç oy kullanmamak bunu yapmakta haklısınHak neyse o olmalı bu bütün diziler için geçerli [emoji4]
Kiralık Aşk-a yeni başladım o da güzel ama bunları yan yana kim yarıştırıyor anlamış değilim kategori uyuşmazlığı var ortada biri komedi, diğeri dram@gözlemci dirilişi diriltmek senin elinde hacı.
Buraya kadar romantik komedileri eleyerek geldik bitmiyolarda.Kiralık Aşk-a yeni başladım o da güzel ama bunları yan yana kim yarıştırıyor anlamış değilim kategori uyuşmazlığı var ortada biri komedi, diğeri dram
Tabi ki Türkiyenin Dirilişi
kiralık aşkta favorilerimden ama 46 ile malesef baş edemez ertuğrulum o dizinin hakkından gelecektir@Çiğdem- öndeyiz
kiralık aşkta favorilerimden ama 46 ile malesef baş edemez ertuğrulum o dizinin hakkından gelecektir
13 yazarken hiç utanmıyor musun13 bölümlük diziden korkmayın bu kadar ya
13 yazarken hiç utanmıyor musun
Sus la ne güzel Diriliş kazanacak
İki diziyi de izlemedim@dreamy burayada oyunuzu bekleriz.
@Güvencionurcu @dreamy çok güzel etkinliktir oy kullanırsanız @Bully adına ben sevinirim
İki diziyi de izlemedim
Olayı nerelere bağlıyosun yaKiralık Aşkta Modelin Mey şarkısı çalmıştı amaSende profilinden anlaşılacağı üzre o şarkıcıyı çok seviyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?