2016 En Favori Dizi 2016 | Büyük Final | Diriliş Ertuğrul vs 46: Yok Olan

Hangi dizi "En Favori" olsun?

• Diriliş Ertuğrul

Oy: 19 38.0%
  • 46: Yok Olan

Oy: 31 62.0%

• Kullanılan toplam oy
    50
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kullan artık şunu

Yarışmaya güveni azalan arkadaşları görünce keyfim yerine geldi [emoji2] demek neymiş güvenirliği hatta geçerliliği sıfır olan bir yarışma.

Kalbim Dirilişten yana umarım kazanır [emoji4]
Çok haklısın o oylamadan sonra oylama olarak açıkçası içimden oy kullanmak gelmiyor artık

Daha önce de defalarca söylendiği gibi smiley meselesi yüzünden. Söylediklerin şaka olsa bile işaret kullanmayınca ciddiymiş gibi algılanıyor.

Daha önce de defalarca söylendiği gibi smiley meselesi yüzünden. Söylediklerin şaka olsa bile işaret kullanmayınca ciddiymiş gibi algılanıyor.
Mobilden yazıyorum pcde dahi çoğu zaman kullanmamışken mobilden smiley yazmak çokta kolay olmuyor ayrıca yazdığım kelimenin sadece sonunda da olsa smiley bulunuyor hiç olmazsa oradan damı anlaşılmıyor..ayrıca bu oylama konusunda daha önce açıklık getirmiştim smiley durumuna buna rağmen anlaşılamıyorum

Çok haklısın o oylamadan sonra oylama olarak açıkçası içimden oy kullanmak gelmiyor artık

Hocam oy kullanman kendi görüşün bir şey demem yanlış olur. Ama şahsi görüşüm bu yarışmada oy kullanmak çok yanlış baksana dizileri izlemeyenler sırf baz üyelere veya dizilere inat rakibine oy veriyor sonrada gel birinci ol ve biz hakkımızla aldık desinler bizde yedik [emoji4]

Dirilise taraf almislar net biri 13 bolumde biten bir dizi digeri 15 reyting alan Tns rekoru kiran yapim hak eden kazanmali

Oyumu son dakika atacağım.
Fikrim hala belli değil.ss

Oylama konusunda çok çok haklı olduğunu anladım
oy kullanma konusuna gelince kullanırmıyım bilmiyorum bakarım artık ama bu konuda haklı olduğun ortada aslında

Biraz objektifce hak edene bakin arkadaslar tarafsiz degilsiniz

Dirilişin rakibi 46 imiş [emoji33] şansa bu gün ilk bölümünün ortasına kadar izledim. İlk bölümü olduğu için karakterler daha tam oturmadı ama devamını da izlemeyi düşünüyorum.

Keşke KÇ kazansaydı
, oyumu Diriliş Ertuğrul'a verdim

Yarışmaya güveni azalan arkadaşları görünce keyfim yerine geldi [emoji2] demek neymiş güvenirliği hatta geçerliliği sıfır olan bir yarışma.

Kalbim Dirilişten yana umarım kazanır [emoji4]
Arka sokaklarıda eledi yok olan 46 birisi Barcelona arka sokaklara çamlıcaspor dedi doğu
Haberin olsun @papuleoo

Keşke KÇ kazansaydı
, oyumu Diriliş Ertuğrul'a verdim
Yok olan arka sokaklarıda eledi

Gerçektenyani : A ve : F yapmak bu kadar zor değil bende mobilim.

Diriliş ertuğrul

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...