2016 En Favori Dizi 2016 | 2.Tur | E Grubu

Hangi 3 dizi üçüncü tura yükselsin?

• Mayıs Kraliçesi

Oy: 5 16.1%
  • Arka Sokaklar

Oy: 11 35.5%
  • Kara Sevda

Oy: 17 54.8%
  • Kırgın Çiçekler

Oy: 18 58.1%
  • Kocamın Ailesi

Oy: 8 25.8%
  • Kehribar

Oy: 10 32.3%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kehribar. Daha izlemeye başlamadım ama 1-2 hafta sonra başlayacağım inşallah.

1- Kırgın Çiçekler- uzun zaman sonra aksiyon dışı dram izledim harika bir dizi cidden:bhr:

2- Arka Sokaklar- final olucak derken kanal d kanalının en reytingli işi oldu bravo :A

3- Kehribar- Gürkan bey hatrına finale kadar izledim onun hatrına oyda kullanıyorum :A

Arka Sokaklar
Kara Sevda
Kocamın Ailesi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kara Sevda
Kırgın Çiçekler
Kocamın Ailesi

1- Kırgın Çiçekler- uzun zaman sonra aksiyon dışı dram izledim harika bir dizi cidden:bhr:

2- Arka Sokaklar- final olucak derken kanal d kanalının en reytingli işi oldu bravo :A

3- Kehribar- Gürkan bey hatrına finale kadar izledim onun hatrına oyda kullanıyorum :A
kehrinargile @Doğu nun dizisiydi gerçi iki bölüm zor dayanıp kaçmıştı ama ilk bölümde diziyi bir savunuşu vardı görenlerin gözleri yaşarıyordu bu bağlılığı görünce :)
neyse ben kırgın çiçekler dedim başkada bişey demedim başka izlemeye değer bir şey yok benlik :)

kehrinargile @Doğu nun dizisiydi gerçi iki bölüm zor dayanıp kaçmıştı ama ilk bölümde diziyi bir savunuşu vardı görenlerin gözleri yaşarıyordu bu bağlılığı görünce :)
neyse ben kırgın çiçekler dedim başkada bişey demedim başka izlemeye değer bir şey yok benlik :)
arka sokaklarla kara sevdaya verebilirdin bence :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...