Oy verdiklerimi az da olsa izledimKırgın Çiçekleri izledin mi İnsan nickim hatrına verir
Oy verdiklerimi az da olsa izledimKırgın Çiçekleri izledin mi İnsan nickim hatrına verir
kehrinargile @Doğu nun dizisiydi gerçi iki bölüm zor dayanıp kaçmıştı ama ilk bölümde diziyi bir savunuşu vardı görenlerin gözleri yaşarıyordu bu bağlılığı görünce1- Kırgın Çiçekler- uzun zaman sonra aksiyon dışı dram izledim harika bir dizi cidden
2- Arka Sokaklar- final olucak derken kanal d kanalının en reytingli işi oldu bravo
3- Kehribar- Gürkan bey hatrına finale kadar izledim onun hatrına oyda kullanıyorum
arka sokaklarla kara sevdaya verebilirdin bencekehrinargile @Doğu nun dizisiydi gerçi iki bölüm zor dayanıp kaçmıştı ama ilk bölümde diziyi bir savunuşu vardı görenlerin gözleri yaşarıyordu bu bağlılığı görünce
neyse ben kırgın çiçekler dedim başkada bişey demedim başka izlemeye değer bir şey yok benlik
kara sevdadaki kız güzeldi aslında oy verebilirdimde diziyi izlemedim arka sokaklara @pompy oy verir nasıl olsa o turu geçer her türlüarka sokaklarla kara sevdaya verebilirdin bence
Eskiden 1.Turda eleniyordukara sevdadaki kız güzeldi aslında oy verebilirdimde diziyi izlemedim arka sokaklara @pompy oy verir nasıl olsa o turu geçer her türlü