Kördügümdede öyleydi merak etme geçeriz yari finaledurumu eşitledim @EFE UYSAL @Billy Kane gerisi sizde artık forumda bir darbe yapılmak düşüncesi var sanırım ertuğruluma şuan farkı açmamız lazımdı
Ertuğrulum tabikide
Dirilise taraf alan bir kesim var gecen senede oyleydi ama sampiyon olduk bu sene de durduramayacaksinizAşk Yeniden
İnş cnm yaDirilise taraf alan bir kesim var gecen senede oyleydi ama sampiyon olduk bu sene de durduramayacaksinizAksiyon dizisini gecip komediye oy veriyorsun hic gercekci degilsin
Poyraz baslamasa suan dirilis hastasiydinİnş cnm ya
Aşk Yeniden'in ilk 8-10 bölümünü izlemiştim Buğra Gülsoy'u severim izlediğim dizi varken Diriliş'e mi verecektim oy
Başlamasa da izlemezdim belki nedende TRT dizilerine mesafeliyim birazPoyraz baslamasa suan dirilis hastasiydinDönüm noktasıVer sorun yok Dirilisci cok
sadece bu ikili 10 diriliş kalitesinde bi kere.ssğasldpasdlkpakvpakpk Diriliş varken AY mi
Dirilis izlenmezmi hersey var her istedigin seyBaşlamasa da izlemezdim belki nedende TRT dizilerine mesafeliyim birazHangimiz Sevmedik izliyorum ama bu aralar fena değil
Geçen sene Diriliş şampiyon oldu zaten bu sene olmayı versin çeşitlilik iyidir
Sanki rakibi ergen dizisi değilBu ne yav her eslesmede romantik komediler önde . ergen forumuna döndü bura
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?