2016 En Favori Dizi 2016 | Çeyrek Final | Aşk Yeniden vs Diriliş Ertuğrul

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Aşk Yeniden

Oy: 21 48.8%
  • Diriliş Ertuğrul

Oy: 22 51.2%

• Kullanılan toplam oy
    43
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aşk Yeniden

Dirilise taraf alan bir kesim var gecen senede oyleydi ama sampiyon olduk bu sene de durduramayacaksiniz :A Aksiyon dizisini gecip komediye oy veriyorsun hic gercekci degilsin :A
İnş cnm ya :F

Aşk Yeniden'in ilk 8-10 bölümünü izlemiştim Buğra Gülsoy'u severim izlediğim dizi varken Diriliş'e mi verecektim oy :A

Poyraz baslamasa suan dirilis hastasiydin :A :A Dönüm noktası :A Ver sorun yok Dirilisci cok :A
Başlamasa da izlemezdim belki nedende TRT dizilerine mesafeliyim biraz :A Hangimiz Sevmedik izliyorum ama bu aralar fena değil :D

Geçen sene Diriliş şampiyon oldu zaten bu sene olmayı versin çeşitlilik iyidir :A

ğasldpasdlkpakvpakpk Diriliş varken AY mi :F :F
sadece bu ikili 10 diriliş kalitesinde bi kere.ss
upload_2016-8-31_2-10-11.jpeg

Başlamasa da izlemezdim belki nedende TRT dizilerine mesafeliyim biraz :A Hangimiz Sevmedik izliyorum ama bu aralar fena değil :D

Geçen sene Diriliş şampiyon oldu zaten bu sene olmayı versin çeşitlilik iyidir :A
Dirilis izlenmezmi hersey var her istedigin sey :A Aksiyonlarini izlesen yeter profesyonelligi görürsün emeği :A

2 eski sevgilinin dizisi karşı karşıya gelmiş :A

Biri ikinci sezonunda cozutan otekisi ilerledikçe kalitesini ve reytingini arttıran bir dizi. Ay'de güzel olsa da tabiki diriliş

Bu ne yav her eslesmede romantik komediler önde . ergen forumuna döndü bura:A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...