Yinede kullan.İkisini de tercih etmiyorum açıkçası. Bu finali hakeden BBS idi.
Yinede kullan.İkisini de tercih etmiyorum açıkçası. Bu finali hakeden BBS idi.
Öh yanı dirliside duymadiysan senin dizi piyasasından hiç haberin yok be felon. Rakibini tanimadan Kurtlar vadisini neye gore oyluyon trt1de yayınlanıyor.
Zaten ben çok ciddi bir cevap yazmadım. Bu kadar ciddi olmaya gerek yok.sıkıntı yok. Sadece diriliş gibi bir diziyi hiç duymamış olmana sasordim.muhtemel bu sezon çıkan diğer populer diziler içinde durum aynı. Takip etmenede gerek yok.ben zaten takip etmemene değil duymamana şaşırdım.dizileri takip etmem gerektiğini bilmiyordum kusura bakma
cevabına gelecek olursak kurtlar vadisini 12 senedir izleyişime göre oyluyorum var mı bir sıkıntı ? özgür bir forum diye biliyorum burası kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok değil mi @harzemliişah
Enginden soguttun beni ya. Puff😡 göbeğini açıp dövmesini mi göstermiş o. Bu fotoyu sosyal medyada yayarak dirilişin reytingleri dibe cekebilirsinassolist en son çıkar neyse @Çiğdem- şu an kunçun kunçun ediyordur hangisine oy versem diye işini kolaylaştırayım gel çiğdem gel
nasıl dibe çekelim çiğdem türü hücum eder diziyeEnginden soguttun beni ya. Puff😡 göbeğini açıp dövmesini mi göstermiş o. Bu fotoyu sosyal medyada yayarak dirilişin reytingleri dibe cekebilirsin
Dövmesi varmış.sssassolist en son çıkar neyse @Çiğdem- şu an kunçun kunçun ediyordur hangisine oy versem diye işini kolaylaştırayım gel çiğdem gel
TRT1 İlgi alanım dışı o yüzden duymadım diğer tüm kanallarda ne var ne yok biliyorum o yüzden sordum hangi kanal olduğunu gözden kaçırmış mıyım diye yaniZaten ben çok ciddi bir cevap yazmadım. Bu kadar ciddi olmaya gerek yok.sıkıntı yok. Sadece diriliş gibi bir diziyi hiç duymamış olmana sasordim.muhtemel bu sezon çıkan diğer populer diziler içinde durum aynı. Takip etmenede gerek yok.ben zaten takip etmemene değil duymamana şaşırdım.
Darklegend cim senden diriliş bekliyorum ha. Yuregimi hoplatma benim.😀oyumu son dakikalarda kullanıcam
Hepiniz öylesiniz dimi vay melunlar.Oyumu 26 Ağustos 21.56'da kullanıcam