2015 En Favori Dizi 2015 | Büyük Final: Kurtlar Vadisi Pusu vs Diriliş Ertuğrul

Hangi dizi "En Favori" olsun?

• Kurtlar Vadisi Pusu

Oy: 30 49.2%
  • Diriliş Ertuğrul

Oy: 31 50.8%

• Kullanılan toplam oy
    61
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öh yanı dirliside duymadiysan senin dizi piyasasından hiç haberin yok be felon. Rakibini tanimadan Kurtlar vadisini neye gore oyluyon:D trt1de yayınlanıyor.

dizileri takip etmem gerektiğini bilmiyordum kusura bakma
cevabına gelecek olursak kurtlar vadisini 12 senedir izleyişime göre oyluyorum var mı bir sıkıntı ? özgür bir forum diye biliyorum burası kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok değil mi @harzemliişah

dizileri takip etmem gerektiğini bilmiyordum kusura bakma
cevabına gelecek olursak kurtlar vadisini 12 senedir izleyişime göre oyluyorum var mı bir sıkıntı ? özgür bir forum diye biliyorum burası kimsenin kimseye karışmaya hakkı yok değil mi @harzemliişah
Zaten ben çok ciddi bir cevap yazmadım. Bu kadar ciddi olmaya gerek yok.sıkıntı yok. Sadece diriliş gibi bir diziyi hiç duymamış olmana sasordim.muhtemel bu sezon çıkan diğer populer diziler içinde durum aynı. Takip etmenede gerek yok.ben zaten takip etmemene değil duymamana şaşırdım.

@xemrexxx gel bakem buraya. Dirilise oy ver cabuk:A
assolist en son çıkar:A neyse @Çiğdem- şu an kunçun kunçun ediyordur hangisine oy versem diye işini kolaylaştırayım gel çiğdem gel :F
engn.jpg

Beyaz_Show_18032011_engin_gobek_9.jpg

assolist en son çıkar:A neyse @Çiğdem- şu an kunçun kunçun ediyordur hangisine oy versem diye işini kolaylaştırayım gel çiğdem gel :F
engn.jpg

Beyaz_Show_18032011_engin_gobek_9.jpg
Enginden soguttun beni ya. Puff😡 göbeğini açıp dövmesini mi göstermiş o. Bu fotoyu sosyal medyada yayarak dirilişin reytingleri dibe cekebilirsin:F

İkisi de haketmiyordu benim gözümde.Paramparça ve ya Galip Derviş olabilirdi.
Ama KVP'nin hiçbir şekilde olmamasını istediğim için Dirilişe verdim oyumu.Mecburiyetten yani.

Zaten ben çok ciddi bir cevap yazmadım. Bu kadar ciddi olmaya gerek yok.sıkıntı yok. Sadece diriliş gibi bir diziyi hiç duymamış olmana sasordim.muhtemel bu sezon çıkan diğer populer diziler içinde durum aynı. Takip etmenede gerek yok.ben zaten takip etmemene değil duymamana şaşırdım.
TRT1 İlgi alanım dışı o yüzden duymadım diğer tüm kanallarda ne var ne yok biliyorum o yüzden sordum hangi kanal olduğunu gözden kaçırmış mıyım diye yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...