Ozandan rica ettim bana 2 oy hakkı verdi bu oylamada @Maskeli Fedai ne var bunda? Ben burada bir adaletsizlik göremiyorum...
Bu saatten sonra oy kullanan olmaz [emoji22]Ne şakası kullandı bile diyorum işte oyunlar dönüyor çok pis şaibe oldu bu oylama
aga ben size demiştim bunların böyle yapacağı belliydi takma boşver zaten nasıl bu oyların bu kadar galip e bu kadar sistemli gidişi tam bir muamma olduBu saatten sonra oy kullanan olmaz [emoji22]
Ben yatıyorum yarın eve dönüş var son dk golünden sonra nasıl yatılır onu da bilmiyorim ki [emoji22]
Birileri hala mesaj yazıyor demek ki yarası olan gocunmuş!!!
Tek umut westcoast veya legolas9900Bu saatten sonra oy kullanan olmaz [emoji22]
Ben yatıyorum yarın eve dönüş var son dk golünden sonra nasıl yatılır onu da bilmiyorim ki [emoji22]
Birileri hala mesaj yazıyor demek ki yarası olan gocunmuş!!!
facebook görüşmeleri devam ediyordur eminimTek umut westcoast veya legolas9900
Kirli bir ittifak adam ilk sayfalardak ullandım diyor geliyor son dk da oy veriyor böyle bir oyun olamazaga ben size demiştim bunların böyle yapacağı belliydi takma boşver zaten nasıl bu oyların bu kadar galip e bu kadar sistemli gidişi tam bir muamma oldu
Hadi çık ve bize "1 Nisan'da aranızda olmayacağım, bu yüzden erkenden şakayı patlattım." de. Şakası bile hoş değil bunun.Ozandan rica ettim bana 2 oy hakkı verdi bu oylamada @Maskeli Fedai ne var bunda? Ben burada bir adaletsizlik göremiyorum...
İftira atıp günahımı alma benim facebookum bile yokfacebook görüşmeleri devam ediyordur eminim
aynen ya biz de safız bunları masum hareketler diyecezKirli bir ittifak adam ilk sayfalardak ullandım diyor geliyor son dk da oy veriyor böyle bir oyun olamaz
İnsanlık hali unutmuş olamaz mı? Geçin bu kirli oyun kirli ittifak işlerini.Kirli bir ittifak adam ilk sayfalardak ullandım diyor geliyor son dk da oy veriyor böyle bir oyun olamaz
vay arkadaş o zaman geçmiş olsun galip kazanırEvet arkadaşlar nabız ölçmek için şaka yaptım. Galip'i 35 olarak öne geçiren ben değilim.Nabız ölçtüğüme de pişman oldum. Oy hakkım henüz bende. Vadiye oy atarsam beraberlik olur ve Vadi kazanır.Ama atmamalıyım bence.
Yav geç bu işleri unutmuş olamaz mı her türlü olaylar bu oylamada oldu.Adam ilk sayfalarda kullandım diyor ama bekliyor bekliyor son dk da oy atıyor unutmak var unutmak var amaİnsanlık hali unutmuş olamaz mı? Geçin bu kirli oyun kirli ittifak işlerini.
yok ya aga vadiye attı oyunu kullandı@ABAY_06 kullanmadı galiba henüz sonra vericem diyordu abayında galip dervişe vericeği için
sansımız bitti galiba
Abay geçmiş sayfalarda vadiye attı@ABAY_06 kullanmadı galiba henüz sonra vericem diyordu abayında galip dervişe vericeği için
sansımız bitti galiba
kendi iradenle neyi istiyorsan ona atarsında son dakikalrda bu hareket bana pek doğru gelmedi açıkçasıEvet arkadaşlar nabız ölçmek için şaka yaptım. Galip'i 35 olarak öne geçiren ben değilim.Nabız ölçtüğüme de pişman oldum. Oy hakkım henüz bende. Vadiye oy atarsam beraberlik olur ve Vadi kazanır.Ama atmamalıyım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?