2014 En Favori Dizi 2014 | FİNAL | Kurtlar Vadisi Pusu vs Galip Derviş

Hangi dizi "en favori"?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 35 48.6%
  • Galip Derviş | Kanal D

Oy: 37 51.4%

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozandan rica ettim bana 2 oy hakkı verdi bu oylamada @Maskeli Fedai ne var bunda? Ben burada bir adaletsizlik göremiyorum...

Ne şakası kullandı bile diyorum işte oyunlar dönüyor çok pis şaibe oldu bu oylama
Bu saatten sonra oy kullanan olmaz [emoji22]

Ben yatıyorum yarın eve dönüş var son dk golünden sonra nasıl yatılır onu da bilmiyorim ki [emoji22]

Birileri hala mesaj yazıyor demek ki yarası olan gocunmuş!!!

Bu saatten sonra oy kullanan olmaz [emoji22]

Ben yatıyorum yarın eve dönüş var son dk golünden sonra nasıl yatılır onu da bilmiyorim ki [emoji22]

Birileri hala mesaj yazıyor demek ki yarası olan gocunmuş!!!
aga ben size demiştim bunların böyle yapacağı belliydi takma boşver zaten nasıl bu oyların bu kadar galip e bu kadar sistemli gidişi tam bir muamma oldu

Evet arkadaşlar nabız ölçmek için şaka yaptım. Galip'i 35 olarak öne geçiren ben değilim. :) Nabız ölçtüğüme de pişman oldum. Oy hakkım henüz bende. Vadiye oy atarsam beraberlik olur ve Vadi kazanır. :) Ama atmamalıyım bence.

Evet arkadaşlar nabız ölçmek için şaka yaptım. Galip'i 35 olarak öne geçiren ben değilim. :) Nabız ölçtüğüme de pişman oldum. Oy hakkım henüz bende. Vadiye oy atarsam beraberlik olur ve Vadi kazanır. :) Ama atmamalıyım bence.
vay arkadaş o zaman geçmiş olsun galip kazanır :D

@ABAY_06 kullanmadı galiba henüz sonra vericem diyordu abayında galip dervişe vericeği için
sansımız bitti galiba :T

kendi iradenle neyi istiyorsan ona atarsında son dakikalrda bu hareket bana pek doğru gelmedi açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...