olucakmış gibi hissediyorum agaDaha oy atan olmaz ve kazanırız
olucakmış gibi hissediyorum agaDaha oy atan olmaz ve kazanırız
Kimse kalmadı amabelli olmaz
Ne olucakmış agaolucakmış gibi hissediyorum aga
belli olmaz birileri gelebilirKimse kalmadı ama
Fake üyelik hesapların yoksa gelmezlerbelli olmaz birileri gelebilir
endgame i mi çağırsakFake üyelik hesapların yoksa gelmezler
oy kullanılacak demek istedim aga 😀Kimse kalmadı ama
Ne olucakmış aga
Keşke Vadiciler kullansaoy kullanılacak demek istedim aga 😀
Tanımıyorum o üyeyiendgame i mi çağırsak
işte anla oyunlar dönüyor vadiciler konuyu basacakKeşke Vadiciler kullansa
Adamlar 6 gündür foruma girmiyor bazıları 3 aydır girmiyor ne oyunundan bahsediyon halaişte anla oyunlar dönüyor vadiciler konuyu basacak
girecekelr emrak etme çalışmalar devam ediyorAdamlar 6 gündür foruma girmiyor bazıları 3 aydır girmiyor ne oyunundan bahsediyon hala
Tamam lan girseler bir hafta boyunca istediğin bir avatarı koyacam ama girmezlerse bir hafta boyunca Polat Alemdar avatarını koyacan profile kabul mügirecekelr emrak etme çalışmalar devam ediyor
34 34 eşitlik var nasıl kazanan belli oluyorBu saatten sonra oy kullanan olmaz, kazanan belli oldu diyebiliriz.
Önceki oylamada Vadi daha yüksek aldığı için Vadi kazanıyor34 34 eşitlik var nasıl kazanan belli oluyor
ne iddaasına gireyim ben bu oylamayı önemsemiyom kiTamam lan girseler bir hafta boyunca istediğin bir avatarı koyacam ama girmezlerse bir hafta boyunca Polat Alemdar avatarını koyacan profile kabul mü
aga açıklama için sağolÖnceki oylamada Vadi daha yüksek aldığı için Vadi kazanıyor
Önceki oylamada Vadi 32, Galip 27 oy almış oy çokluğundan eşitlik durumda Vadi kazanıyor.34 34 eşitlik var nasıl kazanan belli oluyor
Bak işte kendi düşüncene bile inanmıyorsunne iddaasına gireyim ben bu oylamayı önemsemiyom ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?