2014 En Favori Dizi 2014 Başlıyor!

Ben de katılmak istiyorum bu uygulamaya. Nasıl katılacağım?
@OzaN
Yakinda konular acilacak ve herkes oyunu verecek. Her sene oldugu gibi.

Herkes istedigi diziye istedigi oyu vermekte özgürdür, "gercek vadiciler" diye baski kurmaya gerek yok.

@OzaN oylamacı olarak beni yazabilirsin
Sevdiğim dizilere oy vereyim

Bu konuya mesaj yazan herkesi etiketleyeceğim. Eğer özel olarak etiketlenmek istemiyorsan etiketlemem tabii.
tabiki etiketle,
ben etiketlenmekten rahatsız olanlardan değlim

sadece acaba kazayla etiketlenmesek oy hakkımız kaybolacakmı diye endişeye düştüm

Yakinda konular acilacak ve herkes oyunu verecek. Her sene oldugu gibi.

Herkes istedigi diziye istedigi oyu vermekte özgürdür, "gercek vadiciler" diye baski kurmaya gerek yok.
off aga off sende kendince objektifim imajı yaratmaya çalışıyorsun yapma bunu
tabi ki öyle ben kimseye baskı kurmuyorum asıl sen bu mesajınla baskı kuruyorsun neden yaptığını da anlamış değilim
sadece sürgünümün sözlerinin birbiriyle bağdaşmadığını söyledim karadayı kazanamamış zaten diyor ve üzülüyor halbuki bu adamın sözde en sevdiği ve hiçbir şeye değişmeyeceği dizisi kurtlar vadisiydi. bende karadayıyı seviyorum ve destekleyecemde zaten her ne kadar çoktandır izlememiş olsamda yani lafı ortaya attım İSTEYEN İSTEDİĞİNE ATMAKTA ÖZGÜRDÜR

Kendimce objektifim diye bir algi yaratmaya calistigim yok. Yeterince objektif oldugumu da düsünüyorum ayrica. Bu forumda her KVP izleyen KVP'ye oy verecek diye bir sey de yok. Zamanla baska bir dizi, en sevdigin dizi olabilir. Bu sebeple birini yargilamaya gerek yok.

Kara Para Aşk'ın yer alacağı guruba benide etiketlemeyi unutmayın

bence olamaz hele bu 11 yıllık dizinse imkanı olamaz ki olmadığını söylemişti arkadaş

ama bana konuda söyledikleri ve tavırlarıyla buraya yazdıkları biribirini tutmuyorsa bende bunun nedenini merak edip samimiyetine güvenerek bunu sorarım neden rahatsız oldun anlamadım
bana karşı bi garezin mi var aga çok iyi anlaşıyorduk niye böyle yapıyon

Ne garezim olacak.
Sadece fikrimi söyledim. Her seyi KVP üstüne koydurmuyorsun son zamanlarda bu tutumunu begenmiyorum o kadar.

Ne garezim olacak.
Sadece fikrimi söyledim. Her seyi KVP üstüne koydurmuyorsun son zamanlarda bu tutumunu begenmiyorum o kadar.
aga ben yeni böyle olmadım hep böyleydim zaten bilmiyosan öğrenmiş oldun dizi bazında ama yanlış yerlere gitmesin konu

bende sürgünümün ne diyeceğini merak ediyorum aga bak yanlış anlıyorsun beni
ben vadiye niye atmıyosun yada atacaksın falan demiyorum
abimize soruyorum merakımdan vadi benim için en büyük dizidir falan filan diyor tamam eyvallah diyorum bende. bunu bikaç sefer sormuştum
ama üstte alıntı yaptığım mesajda karadayı kazanamamış zaten deyip üzüntü işareti koyuyor. kazanan kim vadi yani burda vadinin kazanmasına üzülmüş abimiz
bende merak ediyorum bu lafalrı diyen adam bunu neden yazdı diye eğer gelip yine aynı şeyleri söyleyecekse bana hiç söylemesin samimi olmasını isterim hepsi bu yani
yoksa isteyen istediğine atsın umrumda değil tek merak ettiğim bu