- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Kamplaşma yapılıyor dizi üzerinden yoksa geçemezdi. Kaçak dizi sayfasına bütün sezon boyunca çoğu zaman tek başıma yorum yaptım. Hani nerdeydi bu 25 arkadaş?Kaçak geçmiş my'yi 😱
My antiliği. Şaşırdım açıkçası ama tebrikler Kaçak'a çeyrek finale yükseldi.Kamplaşma yapılıyor dizi üzerinden yoksa geçemezdi. Kaçak dizi sayfasına bütün sezon boyunca çoğu zaman tek başıma yorum yaptım. Hani nerdeydi bu 25 arkadaş?
ne alakası var forumda yalan dünya veya sevdaluk izleyen toplasan ikisini 5 kişi olmaz ama 20-25 oy alıyolar uzaktan yakından alakası yok aga kaçak yılın en iyi yeni dizisi gayet doğal geçmesiKamplaşma yapılıyor dizi üzerinden yoksa geçemezdi. Kaçak dizi sayfasına bütün sezon boyunca çoğu zaman tek başıma yorum yaptım. Hani nerdeydi bu 25 arkadaş?
Aynısı Kara Para Aşk'ta da olmuş, bak istersen.ne alakası var forumda yalan dünya veya sevdaluk izleyen toplasan ikisini 5 kişi olmaz ama 20-25 oy alıyolar uzaktan yakından alakası yok aga kaçak yılın en iyi yeni dizisi gayet doğal geçmesi
beni kara para mara para falan ilgilendirmiyor aga ki öndeymişte zatenAynısı Kara Para Aşk'ta da olmuş, bak istersen.