Polat Şaşmaz
Favori Üye
Şuan 7 oldu ama bence sen olamazsın o.Belki Vadi'dir.
Allah biliyor artik, bosver.Şuan 7 oldu ama bence sen olamazsın o.
Hayır Vadiye atmadın ben oy kullandıktan sonra Vadi 6 oldu eğer ki sen kullansaydın 7 olacaktı ama olmadı.Not Defterine oy vermişsinBelki Vadi'dir.
Vadi'ye kullanilacak diye bir zorunluluk mu var?Hayır Vadiye atmadın ben oy kullandıktan sonra Vadi 6 oldu eğer ki sen kullansaydın 7 olacaktı ama olmadı.Not Defterine oy vermişsin
7.oyu kullanan kişi Polat ŞaşmazŞuan 7 oldu ama bence sen olamazsın o.
Yoo birşey dediğim yok.Kendi kararınVadi'ye kullanilacak diye bir zorunluluk mu var?
Aynen Sevdaluk gibi kalite resitali dururken.Vadi'ye kullanilacak diye bir zorunluluk mu var?
Demiyim demiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum.Bir yanda 11 yıldır yayınlanan anadolu insanının göz bebeği bir dizi diğer yanda 1.bölümü yüksek ama sonrada hızla düşmüş bir dizi.Aynen Sevdaluk gibi kalite resitali dururken.
Reyting kaliteyi göstermez. Neyse aynı sohbetleri yapmayacağım şuan.Demiyim demiyim diyorum ama kendimi tutamıyorum.Bir yanda 11 yıldır yayınlanan anadolu insanının göz bebeği bir dizi diğer yanda 1.bölümü yüksek ama sonrada hızla düşmüş bir dizi.
Reyting anlamında değil herşey anlamında Vadi üstün bir dizi.Karşılaştırmaya gerek yokReyting kaliteyi göstermez. Neyse aynı sohbetleri yapmayacağım şuan.
Peki.Reyting anlamında değil herşey anlamında Vadi üstün bir dizi.Karşılaştırmaya gerek yok
Malum zat da hemen beğeniyor hadi Sevdaluğa verdin de Not Defteri nedir arkadaş