2014 En Favori Dizi 2014 | 3. Tur | C Grubu

Hangi dört dizi 4. tura yükselsin?

• Kurtlar Vadisi Pusu | ATV

Oy: 26 55.3%
  • Kardeş Payı | Star

Oy: 23 48.9%
  • Kara Para Aşk | ATV

Oy: 23 48.9%
  • Sevdaluk | Show

Oy: 22 46.8%
  • Çocuklar Duymasın | Fox

Oy: 13 27.7%
  • Not Defteri | Fox

Oy: 18 38.3%

• Kullanılan toplam oy
    47
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Bu yıl beşincisi düzenlenen En Favori Dizi 2014'te artık yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. 3. turda son 24 içerisine kalan dizilerden 16 tanesi 4. tura yükselecek ve 4. turdan itibaren birebir elemelerle etkinlik devam edecek...

C Grubu Adayları

Kurtlar Vadisi Pusu

Kardeş Payı

Kara Para Aşk

Sevdaluk

Çocuklar Duymasın

Not Defteri

Önemli Not: Etkinlik duyuru konusunda etkinlik etiket listesi için başvurular açıldı ve isteyenlerin adı yazdırıldı. Bunun dışında üyelerin kişi etiketleyerek, üye profiline yazarak ya da özel mesaj göndererek herhangi bir dizi için oy istemesi kesinlikle yasaktır. Yasağa uymayanların etkinlikteki oy hakları ellerinden alınacaktır. Eğer etiket listesine eklenmek istiyorsanız bu konuya mesaj atıp, beni etiketleyerek bu yöndeki talebinizi bildirmelisiniz.

@destere @xemrexxx @sürgünüm @takas @denizz19 @ABAY_06 @OzaN @Yakamoz-Asi @mrt-06 @Maskeli Fedai @*Dream* @papuleoo @halukerogluFOX @eros @Bully @-KADİR- @Hafız @cevaa @xBUGRAx @Forumdash @Çiğdem- @batuhankaralar @china_shangai @Ahmad @AlemTo @RevaN @Almila @sokak sanati @Billy Kane @beyazsoy @38AhmetKK @emreemreu @yatutarsa @HachiKo @darksaal @hayret bi şey @Polat Şaşmaz @WesTxCoasT @kvp-medya @RüzgarGülü @legolas9900 @Harunnn60 @gözlemci @S.G.A.T. @EnveR

KURTLAR VADİSİ PUSU
SEVDALUK

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi Pusu

Kurtlar Vadisi Pusu
Kara Para Aşk

Sadece Sevdaluk dedim

Çocuklar duymasın son zamanlarda sıkmıştı beni

Kurtlar Vadisi Pusu

Kara Para Aşk

Sevdaluk

Not Defteri

Kara Para Ask
Kardes Payi
Sevdaluk
ve sürpriz bir dizi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...