2013 En Favori Dizi 2013 | Yarı Final | Yalan Dünya vs Karadayı

Hangi dizi finale yükselsin?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 17 40.5%
  • Karadayı (ATV)

Oy: 25 59.5%

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fark yedik. :(

yalan dunya
mobil @darksaal @Fks14 @emreemreu @denizz19 @OzaN

Yanlışlıkla Karadayıya oy verdim :( Düzeltilebilir mi ? @darksaal @Prncss..

@Alimla Yalan Dünya kalsın bari fark azalsın. Yakamoz-Asi bi şey demez ama vadiciler kışkırtırlar fark yediler diye bırakalım olacaksa da az fark olsun, herkes istediği diziye versin. :) Ben de Karadayı seviyorum ama Yalan Dünya ağır basıyor. :D
@denizz19 sen kime oy verdin? :bağır:

@Alimla Yalan Dünya kalsın bari fark azalsın. Yakamoz-Asi bi şey demez ama vadiciler kışkırtırlar fark yediler diye bırakalım olacaksa da az fark olsun, herkes istediği diziye versin. :) Ben de Karadayı seviyorum ama Yalan Dünya ağır basıyor. :D
Yalan Dünya ya vereceğim :) Aynı durumdayız ' Ben de Karadayı seviyorum ama Yalan Dünya ağır basıyor.'

Deniz'de Yalan Dünya'ya vermis :T

Yalan Dünya'ya oy attım ama sen Kayıp Şehir'e oy atmamıştın unutmadım değil :T

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd