takas post: 1368966' Alıntı:helal olsun vadime helal olsun vadicilere gelmiş geçmiş en büyük dizi 10.yılında bile en çok izlenen dizi tüm rekorların sahibi bunu sonuna kadar hakettik ve kazandık fazla söze gerek yok
- - - Ekleme - - -
bu konu neden reyting bölümünde? @OzaN En favori dizi 2013 bölümünde olması gerekmiyomuydu
OzaN post: 1368970' Alıntı:
Haber niteliği taşıyıp daha çok kişiye ulaşsın diye burada şu an taşınacak birkaç gün sonra kendi bölümüne.
Kurtlar Vadisi Pusu'yu tebrik ederim. Forum'da bircok kisinin sevdigi bir dizi. Fan kitlesi yüksek oldugu icin dolayisiyla birinci oldu.
Karadayi'm yeni bir dizi olarak finalist oldu ve bence bu cok büyük bir basaridir. Daha ilk senesinde finalist oldu. 2013 Favori dizisini sectik ve fikrimce 2013'ün flas dizisi Karadayi'dir. Bence asil büyük tebrigi bu ekip hak ediyor. Gerek senaryosu, gerek usta oyunculari ve müzikleri ile enfes bir dizi kazandi Türkiye dizi sektörü.
Söyle bir listeye baktim da ilk 16 arasinda yer alan bircok begendigim dizi olmasi beni sevindirdi. Örnek olarak ZKFO, Suskunlar, 20 Dakika, Behzat C., takip ettigim diziler(di). Yalan Dünya gecen sene finalist oldu, bu sene ilk dört arasinda ve buda bir istikrarli basari sayilir.
Galip Dervis flas bir baska dizi. Ilk dört arasina girmesi beni sasirtti ama yari finalde rakibi güclüydü.
ÖBGZK, MY, Intikam gibi dizilerin erken elenmesi ise yarismanin ilginc taraflarindan biri oldu bence. Demek ki favori olmak icin reyting önemli degil, bu bir kez daha kanitlandi.
İzlemeden konuşmak böyle oluyor herhaldeEveN post: 1369395' Alıntı:Konudaki Polatın resminde Polata neden kalemden gözlük çizmişler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?