2013 En Favori Dizi 2013 | Çeyrek Final | Kurtlar Vadisi Pusu vs Bir Erkek Bir Kadın

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 33 58.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 23 41.1%

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sana göre güldürmeyebilir, ben her saniyesine gülüyorum. İntikammış, pm ile oy isteyerek sadece kendini düşürürsün.

1 Erkek 1 Kadın en sevdiğim komedi dizilerinden. Süre olarakta, komedi bakımından da en kaliteli diziler arasında.

Keşke herkes 2 kişiden ibaret bir dizi çekse, o diziyi bu kadar sürdürse ve sadece o iki kişi insanları bu kadar güldürebilse.

Sana göre güldürmeyebilir, ben her saniyesine gülüyorum. İntikammış, pm ile oy isteyerek sadece kendini düşürürsün.

reytinglerine bakarsam zaten bi tek sen gülüyomuşsun
benle kardşeim daha komiğini çekeriz istiyosan
hatta cimrilik yapmaz konuk oyuncularda alırız

- - - Ekleme - - -

böyle fark atarlar

reytinglerine bakarsam zaten bi tek sen gülüyomuşsun
benle kardşeim daha komiğini çekeriz istiyosan
hatta cimrilik yapmaz konuk oyuncularda alırız

- - - Ekleme - - -

böyle fark atarlar
Boşver aga farkı kabul edemiyorlar

- - - Ekleme - - -

Bakalım yarı finalde rakip kim olacak

Pm ile oy isteyerek mi?

Pm ile mesaj attıkların arasında bende varım atmasadı gidip Bir Erkek Kadına atacak halim yok
yani pm ile mesaj gidenler vadiciler .Sizin gibi geçen sene yaptıklarınız arasında ufacığın ufacığın ufacığı kalır .

Ben pm ile mesaj atmadım öncelikle.

Kimse kim önemli olan şu: Bu konuda oy kullanır mısın? demek var, Oyunu Kvp'ye at demek var. Umarım 2.si değildir.

Ben pm ile mesaj atmadım öncelikle.

Kimse kim önemli olan şu: Bu konuda oy kullanır mısın? demek var, Oyunu Kvp'ye at demek var. Umarım 2.si değildir.
Vadiciler gidipte Bir Erkek Kadına atacak hali yok . Geçen sene pm'yi bırak ooo pm yanında ufak kalır

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...