2013 En Favori Dizi 2013 | Çeyrek Final | Kurtlar Vadisi Pusu vs Bir Erkek Bir Kadın

Hangi dizi yarı finale yükselsin?

• Kurtlar Vadisi Pusu (ATV)

Oy: 33 58.9%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 23 41.1%

• Kullanılan toplam oy
    56
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hemde ne acı aga farka bak oy sayısına bak benim sayemde 1e1k 4 oy aldı neyse şükretsinler buna bu diziye oy verenlere de selam olsun 2 kişinin oynadığı basitlikten öte 1 saniye bile güldüremeyen bir diziyle türk televizyonlarının gelmiş geçmiş en büyük dizisi 10.yılında bile en çok izlenen dizisi tüm rekorların sahibi kalitenin boyut atladığı bir diziyle karşılaştırılması :( :( neyse hakeden kazandı
bilmem anlatabildim mi :kiki:

Sana göre güldürmeyebilir, ben her saniyesine gülüyorum. İntikammış, pm ile oy isteyerek sadece kendini düşürürsün.

1 Erkek 1 Kadın en sevdiğim komedi dizilerinden. Süre olarakta, komedi bakımından da en kaliteli diziler arasında.

Keşke herkes 2 kişiden ibaret bir dizi çekse, o diziyi bu kadar sürdürse ve sadece o iki kişi insanları bu kadar güldürebilse.

Sana göre güldürmeyebilir, ben her saniyesine gülüyorum. İntikammış, pm ile oy isteyerek sadece kendini düşürürsün.

reytinglerine bakarsam zaten bi tek sen gülüyomuşsun :kiki: benle kardşeim daha komiğini çekeriz istiyosan :kiki: hatta cimrilik yapmaz konuk oyuncularda alırız :kiki:

- - - Ekleme - - -

böyle fark atarlar :kiki:

Pm ile oy isteyerek mi? :D :D

Pm ile mesaj attıkların arasında bende varım atmasadı gidip Bir Erkek Kadına atacak halim yok :Dyani pm ile mesaj gidenler vadiciler .Sizin gibi geçen sene yaptıklarınız arasında ufacığın ufacığın ufacığı kalır .

Pm ile mesaj attıkların arasında bende varım atmasadı gidip Bir Erkek Kadına atacak halim yok :Dyani pm ile mesaj gidenler vadiciler .Sizin gibi geçen sene yaptıklarınız arasında ufacığın ufacığın ufacığı kalır .

Ben pm ile mesaj atmadım öncelikle.

Kimse kim önemli olan şu: Bu konuda oy kullanır mısın? demek var, Oyunu Kvp'ye at demek var. Umarım 2.si değildir. :)

Ben pm ile mesaj atmadım öncelikle.

Kimse kim önemli olan şu: Bu konuda oy kullanır mısın? demek var, Oyunu Kvp'ye at demek var. Umarım 2.si değildir. :)
Vadiciler gidipte Bir Erkek Kadına atacak hali yok . Geçen sene pm'yi bırak ooo pm yanında ufak kalır :D

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,518
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd