2011 En Favori Dizi 2011 2.Tur: Karadağlar vs Çocuklar Duymasın

Hangi dizi çeyrek finale çıksın ?

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
11-8 ile çeyrek finale yükselen taraf Çocuklar Duymasın.

Karadağlar bana göre daha iyi bir diziydi... Ben Karadağlar 11-9 Çocuklar Duymasın demiştim. Karadağlar 8-11 Çocuklar Duymasın olmuş. Yakın oranlar yine de...

Karadağlar 2-3 farkla öndeydi bir ara. Çocuklar Duymasın son anda sürpriz bir atağa kalkarak önde bitirdi :)

Ben Karadağlar'ın kazanacağını düşünmüştüm. " SÜRPRİZ " :):):) bir atağa kalktı. Ben fake üyelik falan almadım. Ben Karadağlarcıyım. Adminim sen fake üyelik almış olmayasın:):):) Şaka yaptım. Fks14 Çocuklar Duymasın hak ediyor falan diyordu o almış olmasın bir fake üyelik.

Ben Karadağlar'ın kazanacağını düşünmüştüm. " SÜRPRİZ " :):):) bir atağa kalktı. Ben fake üyelik falan almadım. Ben Karadağlarcıyım. Adminim sen fake üyelik almış olmayasın:):):) Şaka yaptım. Fks14 Çocuklar Duymasın hak ediyor falan diyordu o almış olmasın bir fake üyelik.

Yaa neden hep ben? Ben neden fake üyelik aliyim? Ben sadece Cocuklar Duymasin'i daha cok begeniyorum, neden hep benimle ugrasiyorsunuz tazican? Lütfen, ben size hep saygi gördüm ama bikere daha benimle muhattap olmazsaniz sevinirim. Saygimla Fks14.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...