2011 En Favori Dizi 2011 Ön Eleme Play-Off: Papatyam vs Yahşi Cazibe - TAMAMLANDI-

Hangi dizi ön elemeyi geçsin ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni üyelik açmışsın ve o üyelikle Papatyam'a oy atmışsın. Şimdi de gelip "Of be!" yazıyorsun.

tazıcan ve The Killing aynı kişilersiniz değil mi :)
O yüzden ''Of be!..'' yazmadım. Oyumu Papatyam'a çekmek istedim ve bunu yaptım. Aklıma nick gelmeyince de uydurdum. Oy çekmek yok sanırım. Bu yüzden yeni üyelik aldım. Şimdi de sana özelden yazıyordum ama...

Laflarınıza dikkat edin arkadaşlar... Ozan sen de her suçu bana atmaya başladın yani ayıp oluyor... Niye ben ya niye ben? Önceleri yaptık yapacağımızı 7 gün ceza çektik. Ben akılsız mıyım? Çok sinirlendim ya... The Killing diye bir üyeliğim yok. Tek üyeliğim tazıcan şu anda...

Bak OzaN, şu an beni ban'lar isen ban'la fakat bunu hak edecek bir şey yapmadım. Oyumu açık açık Papatyam'a çektiğimi söylüyorum. Ne yani? Şimdi yaptığımız inkâr etsem daha mı iyi? Bu arada amacım o üyeliği kullanmak da değil. Fake de değilim. Zaten bir üyelik alacak olsam ''tazıcan'' diye bir üyelik almam.

O yüzden ''Of be!..'' yazmadım. Oyumu Papatyam'a çekmek istedim ve bunu yaptım. Aklıma nick gelmeyince de uydurdum. Oy çekmek yok sanırım. Bu yüzden yeni üyelik aldım. Şimdi de sana özelden yazıyordum ama...
Tamam, öyle olsun.
Laflarınıza dikkat edin arkadaşlar... Ozan sen de her suçu bana atmaya başladın yani ayıp oluyor... Niye ben ya niye ben? Önceleri yaptık yapacağımızı 7 gün ceza çektik. Ben akılsız mıyım? Çok sinirlendim ya... The Killing diye bir üyeliğim yok. Tek üyeliğim tazıcan şu anda...
Çünkü defalarca kez yeni üyelik aldın ve sürekli ip adresini değiştiriyorsun. Bu da seni doğal olarak ilk şüpheli yapıyor.

Umarım ben yanılıyorumdur.

Papatyam Schalke gibi olucak Yarı Final'e kadar çıkarsa şaşırmayalım :) biraz hayal:):)

Yahşi Cazibe'ye verilen oylardan biri, diğerine çekilmek isteniyor.

Bu duruma 10-8 Papatyam lehine olur sonuç.

Tamam, öyle olsun.

Bak OzaN ilk olarak bilgisayarı çok uzun süredir kullandığım için eğer senden buraya üye olmadan önce gizli bir şeyler yapmak isteseydim ilk olarak IP gizleme kodlarıyla buraya üye olurdum. Bu yüzden bana dair tek bir şüphenin bile kalmamasını isterim.

Evet arkadaşlar papatyam 10'a 9 gibi manidar bir skorla yahşi cazibenin canını cincikledi yani yendi.hadi hayırlı olsun

Lütfen aynı kişilerseniz söyleyin adam gibi değilsenizde konuyu kapatmanızı tercih ederim.

10-8 ile Papatyam kazandı.
The Killing'in oyu kendi isteği üzerine Papatyam'a kaydırıldı. Fake üyelikle atılan oy geçersiz sayıldı.

Adminim yeni bir anket başlaması bence daha iyi olucak kafamızdan bütün şüpheleri atmak için bir haksızlık durumu varsa bu durumu ortadan kaldırmak gerekiyor.The Killing ve Tazıcan aynı kişiler olmuyabilirler buna sözüm yok ama yeni bir anket daha mantıklı.

Fake üyelikle verilen oy adil olmaz, 10. oy fake üyelikle verildi. Bende Papatyam' a oy verdim ama 10 dakikalık yeni bir anket başlaması bence daha adil olur.

Lütfen aynı kişilerseniz söyleyin adam gibi değilsenizde konuyu kapatmanızı tercih ederim.
Peki sana bir şey daha soracağım. Sence bu ankete oy kullananlar şu an burada değiller ise?

Adminim yeni bir anket başlaması bence daha iyi olucak kafamızdan bütün şüpheleri atmak için bir haksızlık durumu varsa bu durumu ortadan kaldırmak gerekiyor.The Killing ve Tazıcan aynı kişiler olmuyabilirler buna sözüm yok ama yeni bir anket daha mantıklı.

bence simdi 10 dakikalik oylama baslasin....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...