2011 En Favori Dizi 2011 Ön Eleme Grup - F - TAMAMLANDI-

Hangi üç dizi ön elemeyi geçsin ?

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,771
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Oylamalar hakkında genel bilgi:

https://fav10.net/f498/en-favori-dizi-2011-cok-yakinda-basliyor-64556/

En fazla oyu alan üç dizi 1.tura yükselecektir. Lütfen herkes üç diziye oy kullansın. :)

Oylama süresi iki gündür. Eşitlik halinde eşit oy alan diziler için yeni bir oylama başlatılır.

1. tura yükselen üç dizi:
· İzmir Çetesi
· Çocuklar Duymasın
· Mazi Kalbimde Yaradır

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin ben 3 tane diziye oy verdim acaba yanlışlık mi yaptım yanlışta diğer iki oyumu siler misin

İyi komedi dizilerinden olarak gördüğüm İzmir Çetesi ve Çocuklar Duymasın'a gitti oylarım.
Üçüncü olarak ise gündüz kuşağında yakaladığı başarıdan dolayı Unutma Beni'ye oy verdim.

Tek oy verdiğim 2 kategoriden birisi. Gönülçelen en gıcık olduğum dizilerin başında geliyor. Canan, Mazi Kalbimde Yaradır ve Unutma Beni dizilerini hiç izlemedim. Eski Çocuklar Duymasın' ı çok severdim, şimdiki çok itici geliyor. Tek oyum bazı eksiklerine rağmen İzmir Çetesi' ne.

Canan, Cocuklar Duymasin , Izmir Cetesi.

izmir çetesi , çocuklar duymasın ve mazi kalbimde yaradır 😉

Bence Canan dizisi güzel, Peyami Safa'nin bir eseri... ama reytingleri iyi degil maalesef.. bu dizi gelecek sezon baslayacakti bence, ozaman daha iyi reytingler alir diye düsünüyorum.. Diziyi cevirilenen eserler cok iyi reytingler aliyor örnek: Yaprak Dökümü ( Resat Nuri Güntekin ), Ask-i Memnu ( Halid Ziya Usakligil ), Fatmagülün Sucu Ne ? ( Vedat Türkali ) ve Hanimin Ciftligi ( Orhan Kemal ).

Oylamada son 5 saat.
Bu şekilde tamamlanırsa İzmir Çetesi, Çocuklar Duymasın ve Mazi Kalbimde Yaradır elemeyi geçen diziler olacaklar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...