Tekil sayılar ideal, çift görünce ter basıyor 😂😂😂25 kişi oylamis. Aslında oylamalarda herkes kendi favori cipsini de yazsaydi iyi olurdu en azından favolerini öğrenirdik![]()
Tekil sayılar ideal, çift görünce ter basıyor 😂😂😂25 kişi oylamis. Aslında oylamalarda herkes kendi favori cipsini de yazsaydi iyi olurdu en azından favolerini öğrenirdik![]()
Eşitlik kötü tabi yaTekil sayılar ideal, çift görünce ter basıyor 😂😂😂
o senin ketçaplı finale çıkamamış25 kişi oylamis. Aslında oylamalarda herkes kendi favori cipsini de yazsaydi iyi olurdu en azından favolerini öğrenirdik![]()
Ben yerim yine farketmez. Favorim ama finaldekilerin de hepsini yerimo senin ketçaplı finale çıkamamış![]()
Görsel muazzammm bayıldım 🤭😅Eşitlik kötü tabi ya
Uğraş dur ondan sonra dimi
Bunu gören rufffles
![]()
oylamadım daha doğrusu oylayamadim hiç bir fikrim yok o yüzden haklarına girmek istemiyorum cipslerinForumun tepesinden bura gözükmüyor sanırım... 🤭🤭🤭 @Aserat @emreemreu @mesmeso @mrt-06
Ve sonra finali kaçırdım demeyin @MasacRE @tolgab @Doğan @fredbalotellifanny @offensive @TenTen @Hazem @Turkuazz @Dante @Gizmen @Atlass @ahmetbey @Alemdar @tifosi12345
Son saatler. Oy vermeyenlerin oylarını bekliyoruzForumun tepesinden bura gözükmüyor sanırım... 🤭🤭🤭 @Aserat @emreemreu @mesmeso @mrt-06
Ve sonra finali kaçırdım demeyin @MasacRE @tolgab @Doğan @fredbalotellifanny @offensive @TenTen @Hazem @Turkuazz @Dante @Gizmen @Atlass @ahmetbey @Alemdar @tifosi12345
Ruffles dümdüz cips. Ben cipste biraz baharat lezzeti ararım.
Doritos Taco en sık aldığım cipslerden biridir. Oyum ona gitti.
Doritos Taco, keşke nacho olsaydı ama bu da olumlu.
Ruffles en az tükettiğim büyük marka çeşidi sanırım. Hiçbir özelliği olmayan dümdüz cips bence de. Buralara kadar gelmesine çok şaşırdım. İlk 20’me almam…
Ben ilk taşı attım. Arkamdan benle aynı düşüncelere sahip kişiler de katılmış. Düz cipse şampiyonluk tattırmayacağız. Sonuna kadar DORİTOS TACO diyorumŞimdi ayaklanıp hepinize dümdüz nedir gösterecek 😄🙃🙃🙃😄 @RüzgarGülü
Gece kabusunuza girsinde görün 😅😁😂Ben ilk taşı attım. Arkamdan benle aynı düşüncelere sahip kişiler de katılmış. Düz cipse şampiyonluk tattırmayacağız. Sonuna kadar DORİTOS TACO diyorum![]()
Kazanır mı bilmem ama bende taco dedim yaBen ilk taşı attım. Arkamdan benle aynı düşüncelere sahip kişiler de katılmış. Düz cipse şampiyonluk tattırmayacağız. Sonuna kadar DORİTOS TACO diyorum![]()