En Favori 90'lar Şarkısı Başlıyor !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060

Evet bir büyük etkinlikle daha karşınızdayım . Nostalji rüzgarları esecek forum da , Uzun ve büyük bir etkinliğe bu kış ayın da imza atacaz . Konuyu okuyunuz lütfen

90-99 arası klipli tam 180 şarkı arasından favori şarkımızı seçecez , Türk müziğin de yer edinmiş şarkıcılarımızın en bomba yılları olan 90'lar dan en hit en ünlü olan şarkıları arasında zor seçimler yapacaz. 1 Şarkıcıdan en fazla 4 şarkı yer alabilecek

Hayatını kaybetmiş unutulmaz efsane isimlerimiz :
Zeki Müren ve Barış Manço Başta olmak üzere , Kayahan,Ahmet Kaya , Harun Kolçak , Müslüm Gürses ,Cem Karaca , Adnan Şenses ,İbrahim Erkal ,Ciguli , Murat Göğebakan ve Genç yaşta aramızdan ayrılan Kerim Tekin hit şarkıları sizlerle olacak.

Pop Erkekler Bazıları : Mustafa Sandal , Tarkan , Serdar Ortaç , Kenan Doğulu ve Hakan Peker Başta olmak üzere , Burak Kut , Levent Yüksel , Mirkelam , Doğuş , Çelik , Soner Arıca , Yaşar , Gökhan Tepe ve hit şarkılarıyla diğer pop erkekler

Pop Kadınlar Bazıları : Sezen Aksu , Ajda Pekkan , Yıldız Tilbe , Sertab Erener ve Yonca Evcimik Başta olmak üzere , Candan Erçetin Nilüfer ,Aşkın Nur Yengi ,Gülşen ,Demet Sarıoğlu , Zerrin Özer , Burcu Güneş,İzel , Göksel , Demet Akalın ve hit şarkılarıyla diğer pop kadınlar

Arabesk Erkekler Bazıları : Ferdi Tayfur , Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses Başta olmak üzere Emrah, Mahsun Kırmızıgül ,Özcan Deniz ve diğerleri

Arabesk ve Türk Sanat Müziği Kadınlar Bazıları : Emel Sayın ve Muazzez Ersoy Başta olmak üzere , Ebru Gündeş , Sibel Can , Seda Sayan , Hülya Avşar ve diğerleri

Rock Erkek ve Rock Kadın Bazıları : Erkin Koray ve Şebnem Ferah Başta olmak üzere , Kıraç , Teoman , Haluk Levent , Murat Kekilli , ,Kadınlardan Özlem Tekin , Gülhan

Gruplar Bazıları : Ayna ve MFÖ Başta olmak üzere , Athena , Vitamin ,Af , Çıtır Kızlar ,Oya & Bora ,Ajlan&Mine ( Ayna dan Cemil Özeren , Vitamin den Gökhan Semiz , Ajlan&Mine den Ajlan Büyükburç Allah rahmet eylesin bu güzel insanlara
)

Ve birbirin den sürpriz isimler , 90'lara damga vurmuş hit şarkılarıyla burada olacak .Çok yakında

Afiş için @XanTier çok teşekkürler

kız gece 1 de konusunu açıcam diyince bence tutti frutti yarışması olacak sanmıştım.ss

Merakla beklediğim bir projeydi bekliyoruz.
Hercai favorim Çelik'e rağmen
Ben hem öyle anladım hemde yazdığım gibi
cevap bekleniyor çiğdemden
şarkıcılar soyunacak birazdan

konu harika ama mustafa sandal listede olmamalı
kız gece 1 de konusunu açıcam diyince bence tutti frutti yarışması olacak sanmıştım.ss
@destere ve @sokak sanati hemen anlamış ee forumun zeka küpleri

Diğer Favori Etkinlikleri gibi anket sisteminden 180 şarkıdan en favori 90 lar şarkısını seçecez ben nerdeyse geçen kış ayından beridir yaklaşık 1 yıldır buna hazırlanıyorum ben listede zorlandım sizde seçimlerde zorlanıcaksınız

Afiş de çok güzel olmuş ellerine sağlık.
@XanTier

bende anladım @gözlemci enise söyledim bile

Profiline iki güzel şey yaz bari, gelir gelmez krizlere girmesin.
Faceden halini hatrını soruyorum sürekli ama orayada yazarım bişiler

Dershaneye yazılmış bu dersler çok kişi kopardı forumdan okullarımı kapatsak