En Favori 90'lar Şarkısı Başlıyor !

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
123,756
Puanı
1,060
q9nfqtiHSHiVdUINFyEGsA.jpeg

Evet bir büyük etkinlikle daha karşınızdayım . Nostalji rüzgarları esecek forum da , Uzun ve büyük bir etkinliğe bu kış ayın da imza atacaz . Konuyu okuyunuz lütfen :bhr:

90-99 arası klipli tam 180 şarkı arasından favori şarkımızı seçecez , Türk müziğin de yer edinmiş şarkıcılarımızın en bomba yılları olan 90'lar dan en hit en ünlü olan şarkıları arasında zor seçimler yapacaz. 1 Şarkıcıdan en fazla 4 şarkı yer alabilecek

Hayatını kaybetmiş unutulmaz efsane isimlerimiz :
Zeki Müren ve Barış Manço Başta olmak üzere , Kayahan,Ahmet Kaya , Harun Kolçak , Müslüm Gürses ,Cem Karaca , Adnan Şenses ,İbrahim Erkal ,Ciguli , Murat Göğebakan ve Genç yaşta aramızdan ayrılan Kerim Tekin hit şarkıları sizlerle olacak.

Pop Erkekler Bazıları : Mustafa Sandal , Tarkan , Serdar Ortaç , Kenan Doğulu ve Hakan Peker Başta olmak üzere , Burak Kut , Levent Yüksel , Mirkelam , Doğuş , Çelik , Soner Arıca , Yaşar , Gökhan Tepe ve hit şarkılarıyla diğer pop erkekler

Pop Kadınlar Bazıları : Sezen Aksu , Ajda Pekkan , Yıldız Tilbe , Sertab Erener ve Yonca Evcimik Başta olmak üzere , Candan Erçetin Nilüfer ,Aşkın Nur Yengi ,Gülşen ,Demet Sarıoğlu , Zerrin Özer , Burcu Güneş,İzel , Göksel , Demet Akalın ve hit şarkılarıyla diğer pop kadınlar

Arabesk Erkekler Bazıları : Ferdi Tayfur , Orhan Gencebay ve İbrahim Tatlıses Başta olmak üzere Emrah, Mahsun Kırmızıgül ,Özcan Deniz ve diğerleri

Arabesk ve Türk Sanat Müziği Kadınlar Bazıları : Emel Sayın ve Muazzez Ersoy Başta olmak üzere , Ebru Gündeş , Sibel Can , Seda Sayan , Hülya Avşar ve diğerleri

Rock Erkek ve Rock Kadın Bazıları : Erkin Koray ve Şebnem Ferah Başta olmak üzere , Kıraç , Teoman , Haluk Levent , Murat Kekilli , ,Kadınlardan Özlem Tekin , Gülhan

Gruplar Bazıları : Ayna ve MFÖ Başta olmak üzere , Athena , Vitamin ,Af , Çıtır Kızlar ,Oya & Bora ,Ajlan&Mine ( Ayna dan Cemil Özeren , Vitamin den Gökhan Semiz , Ajlan&Mine den Ajlan Büyükburç Allah rahmet eylesin bu güzel insanlara :( )

Ve birbirin den sürpriz isimler , 90'lara damga vurmuş hit şarkılarıyla burada olacak .Çok yakında :Z

Afiş için @XanTier çok teşekkürler :bhr:

kız gece 1 de konusunu açıcam diyince bence tutti frutti yarışması olacak sanmıştım.ss

Merakla beklediğim bir projeydi bekliyoruz. :Z
Hercai favorim Çelik'e rağmen:F
Ben hem öyle anladım hemde yazdığım gibi :A
:F:Fcevap bekleniyor çiğdemden
şarkıcılar soyunacak birazdan :)

konu harika ama mustafa sandal listede olmamalı :)
kız gece 1 de konusunu açıcam diyince bence tutti frutti yarışması olacak sanmıştım.ss
@destere ve @sokak sanati hemen anlamış ee forumun zeka küpleri :A :A :A

Diğer Favori Etkinlikleri gibi anket sisteminden 180 şarkıdan en favori 90 lar şarkısını seçecez ben nerdeyse geçen kış ayından beridir yaklaşık 1 yıldır buna hazırlanıyorum ben listede zorlandım sizde seçimlerde zorlanıcaksınız :Z:Z:Z

Diğer Favori Etkinlikleri gibi anket sisteminden 180 şarkıdan en favori 90 lar şarkısını seçecez ben nerdeyse geçen kış ayından beridir yaklaşık 1 yıldır buna hazırlanıyorum ben listede zorlandım sizde seçimlerde zorlanıcaksınız :Z:Z:Z
Afiş de çok güzel olmuş ellerine sağlık. :D @XanTier

:F:Fbende anladım @gözlemci enise söyledim bile