En Favori 90'lar Şarkısı | 5.Tur | D Grubu

Hangi 2 Şarkı Çeyrek Finale Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Aaa sen oy vermemişsin tamam ozaman
@S.G.A.T.
Sana da yazıklar olsun bu arada sırf @destere ye yaranacağım diye 3 tane harika şarkı dururken gidip bu ecünnüye oy atmışsın, hem de sadece ona
Sanki o sana çok yardım ediyor sandalyeyi şutlamak için fırsat koluyor sen gidip onun sevdiğine oy atıyorsun

Senden daha çok faydası dokundu Mustime

Bir daha oy vermeyi son güne bırakmayacağım, son 3 gruba oy kullanmayı unuttum az kalsın Şebnem turu geçiyormuş
Neyse ki son anda şutlanmış iyi oldu
Buna cevaptı marifetmiş gibi dediğim

Forum harbiden kafası gidik @eskici

'Dinle' uluslararasi bir begeni elde etmis sarki. @OzaN in basta belirttigi gibi türkçe bir sarkiyla o dönem Eurovision'da 3.olmak en az Sertab'inki kadar muazzam bir basari. Bu tabi ki diger sarkilari elemesi icin kesin bir sebep degildir ama büyük bir göstergedir.
Cem Karaca'yi ayri tutuyorum, diger 2 sarki Dinle kadar üst düzey parçalar degil kesinlikle.

Son düzenleme:
@MasacRE- e neden kütük diyorum daha iyi anlamışsınızdır

O şarkının bu etkinliğe katılması hataydı

Yok benim marifetim değil, ben oy kullanmadım ama sevindim elenmesine

Bu arada Şebnem Paker sayesinde disleri eşitledim seninle
Beni geçerdinde @YıldırıM ile aynı zevkte olmadığım için beğenmedim dediğim bir parlakçı yüzünden dis verdi bugün bana

O zaman ilgi göstermissinmis demek ki
gelecek sefer boyle sorun oldugunda hatirlat Harun'a profil mesajlari falan yazalim
Özelden ayrıca link attım @Harunnn60 a daha napayım ayoll
Ama Kütük @MasacRE- de oy atmayı unutmuş oy atmayı unutanlar kullansa yine eleniyordu buraya kadarmış

Birkez özelden atttın başka nereden attın
desteriy kaç kez etiketledin
bize gelince 1 kez
ya bu yarış niye.
Destere etkinlikte tüm konularda aktif. Sonuna kadar destekliyor, milleti kural dışı olmasına rağmen milleti etiketliyor, oy istiyor, her türlü olayda parmağı mevcut.
Normal değil mu onu etiketlemesi?
Özelden niye mesaj atma gereği duymuş onu da pek şey yapamadım zaten
@Çiğdem-

@S.G.A.T. suçlu çiğdem işte gördüğün gibi
Bana bu konuda etiket gelmedi hiç
Özelden de 1 kez yazdı ama destere'yi 100 kez etiketledi bu qqızzz
Harun pek ilgili değil konulara girmiyor
Özelden A grubunun linkini atıp grupları oylarmısın dedim oyüzden konularla pek alakalı olmadından sonra dahada bakmadım oyladı sanıyordum