En Favori 90'lar Şarkısı | 4.Tur | B Grubu

Hangi 4 Şarkı 5.Tura Yükselsin ?

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .
Tam adamından oy istiyorsun he ben Özlem Tekin sevmem yaw
çok kötü beddua ettim bedduam tutar
özleme oy vermeyenin saçında tek tüy kalmasın kel kalsın demiştim

Ben uyuyunca konumu kirletmiş destere
Taylorun videolarını paylaşmış
taylorla pis konunu cennet bahçesine çevirdim iyilik yaramıyor sana gaga

Hahahah Aaa evet iyice kurulmuştu konuna , verilen pastaları börekleri zıkkımlanıyordu
@destere
bir dahada o konuya uğramam istenmediğimiz yerde durmayız
katy ile gagayla oynaşsın dursun

Kutlamasaydın koca 1 yıl hep içinde ukte kalarak geçiricekti @Harunnn60

Bana bile hediye vermekten kaçıyorsun @Harunnn60 a Gaga vermişsin kıymetini biliyordur
gaganın pis resimlerinden çok ona hediye etmek kolay ama sana nasıl öyle kıymetsiz hediyeler vereyimki? bakıyorum bakıyorum çevreme o kadar senin o muhteşem ruhuna hitap edecek değerde hediye bulamıyorum, öyle olunca hiç hediye vermemek daha güzel diye düşünüyorum, ve bu mesajdan dolayı bir harika alırım senden
)

Oooo gece gece romantikliğin üstünde

Ama 4.yıl kutlama hediyemi konudan olmasada profilmden verdiğini beğenmiştim baya bana en uyan şeydi

Oooo gece gece romantikliğin üstünde

Ama 4.yıl kutlama hediyemi konudan olmasada profilmden verdiğini beğenmiştim baya bana en uyan şeydi
gece gündüz farketmiyor hep romantiğimdir
profildeki hediyeyi beğenmene sevindim arada bir öyle muhteşem hediyelerim olacaktır hogathama

gagaya ise gaga resimleri vermeye devam ederiz o bile fazla zaten

gece gündüz farketmiyor hep romantiğimdir
profildeki hediyeyi beğenmene sevindim arada bir öyle muhteşem hediyelerim olacaktır hogathama

gagaya ise gaga resimleri vermeye devam ederiz o bile fazla zaten
Bu gece gelmedi bizi kontrole
@Harunnn60

Doğum günü kutlamaları bitmedi sanırım koktey partileri veriyordu sonucta dizi yıldızı , bizim gibi evinde pasta yiyerek kutlamıyor

Bu gece gelmedi bizi kontrole
@Harunnn60

Doğum günü kutlamaları bitmedi sanırım koktey partileri veriyordu sonucta dizi yıldızı , bizim gibi evinde pasta yiyerek kutlamıyor
çoktan uyumuştur üstünde pireler oynaşıyordur gagaya kimse kutlama falan yapmaz hatta annesi kapıdan kovuyormuş gaga bacadan eve dalıyormuş diye duydum
seveni yokki kutlama yapılsın doğduğu o güne lanet ediyormuş akrabaları konu komşusu, bu illet şey keşke doğmasaydı diyorlarmış

ben denilenleri aktarıyorum sadece... üzüldüm aslında gagaya, tamam pis biri ama bu kadarda dışlanmazki insan
sonuçta o da bir canlı sayılır

Hhahaha Aaaa kedi yavrusu gibi bahsediyorsun
@Harunnn60

Senin evin yakınmış gidip ilgilensene yazık şu ciciliğe bak

Cem Karaca - Islak ıslak
Kerim Tekin - Kar Beyaz
Ahmet Kaya - Beni Vur
Özlem Tekin - Aşk Herşeyi Affedermi

Cem Karaca
Ahmet Kaya
Özlem Tekin
Sezen Aksu